Skocz do zawartości

[ovh, znaleziono ] Nowa oferta na serwery wirtualne

Tapir

Rekomendowane odpowiedzi

zwlaszcza z wlasnym serwerem sql w cenie.
Gdzie Ty widzisz własny serwer SQL w cenie nie licząc konta premium za 90 zł

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dobra oferta, apache tak na prawdę nie potrzebuje oddzielnego serwera/vps żeby działał dobrze, zwykle to mySQL kuleje na dzielonych. Poza tym oddzielne SQL możesz dokupić za 25 PLN do każdego planu i masz w tym backup. W sumie za najniższy plan + dedykowany mySQL jedyne 40 brutto. Raczej managed VPS za tyle nie dostaniesz.

Nikt Ci tego nie określi z "fusów", bo zależy to od wielu czynników między innymi:

- optymalizacji kodu PHP stanowiącego silnik aplikacji;

- struktury bazy danych;

- wielkości bazy danych;

- złożoności zapytań do bazy danych;

itd...

IMHO z te osobne serwery SQL to jest ich chwyt marketingowy mającu na celu poszerzenie oferty.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 4 tygodnie później...

ja powiem tak, w ovh trzeba miec dobrego administratora znającego sie na rzeczy, jak się go ma to można spokojnie kupić server dedykowany, co do wirtualnych to sam nie wiem czy bym bral...u nich support nie jest za dobry:D chyba że coś sie zmieniło?

nero - tym nagrywam
bearshare - tym ściągam

@Hunter18 nigdy nie miałem żadnego problemu w kontakcie z supportem. Ani w przypadku serwerów wirtualnych, ani RPSa, ani dedyków. Albo mam szczęście albo OVH ma b. dobry support (o ile oczywiście zadaje się konkretne, logiczne i sensowne pytania).

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Jak dla mnie support w OVH jest całkiem całkiem ;) Fakt, rzadko korzystam z uwagi na to że [odpukać w nie malowane :P] nie miałem jeszcze żadnej jakiejś poważnej awarii serwerów a już troche z nimi jestem.

2 dni temu pisałem w sprawie przedłużenia domen i dość szybko dostałem odpowiedź z pomocy technicznej :) A więc nie jest zle ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności