Skocz do zawartości

[strona] http://dhost.info/tapety

nugae

Rekomendowane odpowiedzi

no proszę jaki uparciuch, nawet nie przeprosił a już dodał sobie swoja stronę w aliasie

Bedziesz mial z tym kolesiem roboty duzo. Dzieciak mysli ze jest sprytny i uda mu sie Ciebie oszukac.

Drodzy panowie mam do was tylko jedno pytanie?

czego Wy oczekujecie?

zrobiłem źle! racja!

przyznaje się do tego, konto mi usuneliście i dobrze,

zasłużyłem sobie ale wszelkie dogadywania przecież kiedyś musicie skończyć.

każdemu zdarzają się pomyłki i nawet Wy musicie to przyznać.

hmm... o jakiej pomyłce Ty piszesz :?: żywcem wsadziłeś link do nabijania punktów w kod swojej strony przez co po pierwsze oszukałeś kolegów a po drugie BEZSENSOWNIE zwiększyłeś ruch :!:

Jeśli teraz daruję Tobie to każdemu będzie się wydawało że może sobie pozwalać na takie tam. o nie! masz mojego osobistego bana - jak znajdę pod jakimkolwiek adresem Twoją stronę to ją wywalę bez ostrzeżenia i mówi o tym pkt 8 Regulaminu

Współpraca Internauty z Otwartym Katalogiem Internetowym rozpoczyna się w dniu, w którym aktywował On rejestrację. Każdy zarejestrowany Użytkownik bez uprzedzenia ani podania przyczyny ma możliwość zakończyć współpracę usuwając samodzielnie założone konto. Takie samo prawo do zakończenia współpracy z Użytkownikiem ma Otwarty Katalog Internetowy.

Pozdrawiam

P.S. zapewniam że więcej nie będziemy Ci dogadywać

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Bedziesz mial z tym kolesiem roboty duzo. Dzieciak mysli ze jest sprytny i uda mu sie Ciebie oszukac.

Gdyby oszukiwał tylko mnie może bym to przetrawił... swoim oszukiwaniem gromadzi w krótkim czasie większą ilość punktów dzięki czemu może dać np. ogłoszenie a Ty jesteś uczciwy i przez to nie dasz ogłoszenia... więc próbował wykołować wszystkich Użytkowników Katalogu nie tylko mne

webwweb jest specyficzne - nie ma tu walki o to czy się dostaniesz i kiedy się dostaniesz do katalogu i z jakim wogóle opisem itd itp... wszystko można robić samodzielnie i o dowolnej porze więc skąd się biorą tak idiotyczne pomysły żeby po pierwsze oszukiwać na punktach a po drugie pchać swój wpis tam gdzie on wogole nie ma sensu istnienia :?:

Obie te rzeczy będę tępił

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

nugae

Jak Piotrek o tym co zrobiles napisal pierwszy raz to trzeba bylo sie od razu odezwac, przeprosic, a nie siedziec cicho i tylko czytac. Wiec, teraz nie masz co sie dziwic Piotrka decyzji.

nie tłumaczyłem się bo na forum zaglądam dość rzadko i dopiero po jakimś czasie zauważyłem Waszą rozmowę.

Bana w pełni rozumiem i więcej nie będę już dodawał strona do katalogu,

forum jednak od czasu do czasu będę przeglądał bo sporo rzeczy tu można się dowiedzieć ;)

Bana w pełni rozumiem i więcej nie będę już dodawał strona do katalogu,

forum jednak od czasu do czasu będę przeglądał bo sporo rzeczy tu można się dowiedzieć

no i to jest bardzo dobre podejscie, ale mozesz tez uczestniczyc w forum poza przegladaniem. ;)

Sam się spaliłem i jest to już chora sytuacja i dla mnie i dla Was

dlatego jest to mój ostatni topick. :roll:

NIe wydaje mi sie zebys sie spalil, ale temperature napewno podniosles, jednak wydaje mi sie ze poprzez aktywne uczestniczenie tutaj masz szanse ochlodzic ta temperature.

Wybor jest Twoj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności