Skocz do zawartości

Witam ze Śląska i proszę - trzymajcie kciuki :)

Kilasz

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam.

Poszukując wiedzy na temat pozycjonowania portali internetowych bardzo się cieszę że tu trafiłem. Przede mną wiele godzin czytania i nabywania wiedzy, ale jestem pewien że się opłaci i będę mógł wreszcie zabrać się do pozycjonowania moich portali informacyjnych, co jest jedyną rzeczą jaka mi dotąd przeszkadzała w ich rozwoju na większą skalę niż 10 tyś wizyt / mc. Są tego warte bo wkładamy mnóstwo serca i pracy redakcyjnej w te projekty :)... No ale cóż, rozpisałem się a tu trzeba zabrać się do czytania - pozdrawiam wszystkich i proszę - trzymajcie kciuki aby mi się udało :)

Witaj

Kciuki tu nic nie pomogą :)

Na początek pochwal się tymi serwisami

nie ma sprawy. Z tym że uprzedzam że chwalę się tylko contentem serwisów ponieważ nie jestem ani pozycjonerem ani informatykiem.

Niech będzie serwis swce.pl , w zasadzie nie mam zielonego pojęcia jak trafił do Top 5 bo nie robiliśmy z nim kompletnie nic a istnieje w sieci gdzieś od września 2008. Natomiast problem jest w tym, że mam takich jeszcze kilka, które są bardzo odległe w wynikach wyszukiwań a generalnie są takie same, mają podobny ruch ( przynajmniej 3) i o te najbardziej mi chodzi.

... bo nie robiliśmy z nim kompletnie nic a istnieje w sieci gdzieś od września 2008.
Więc w naturalny sposób zdobył 1486 linków ... content musi być na wysokim poziomie :) + hasło "Świętochłowice" nie jest strasznie konkurencyjne :)

Pozdrawiam :)

no wiesz, możliwe, ale hasło radzionków z pewnością nie jest bardziej konkurencyjne niż świętochłowice a jakoś serwis radzionkowa (cidry.pl) nie może się przebić na pierwszą stronę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności