Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w Google Maps

Grzegorz Getka

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadza się. Jeżeli ten sam numer telefonu i adres to Google po jakims czasie wykasowuje takie wpisy. Lepiej nie umieszczać tej samej firmy więcej niz raz bo to się mści.

Ja mam tak jedną firmę umieszczoną 2 razy i nic sie nie msci

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pytanko - może ktoś się orientuje skąd G zbiera dane nt. firm u nas w Polsce? Bo znalazłem jakiś czas temu na mapce m.in. jedną znajomą firmę, która na 100% nie była w centrum firm lokalnych; nie było jej też w yellowpages, ani w firmy.net, a są to chyba najbardziej kompetentne serwisy?

Było 1000 razy - kiedyś G zakupiło bazę danych od pf.pl, później już tylko centrum firm lokalnych.

Zmniejszyła sie ilość wyświetlanych firm przy niektórych frazach z 10 do 7. Bardziej czytelnie, ale trzeba się będzie bardziej starać bo mniejsc już o 3 mniej. Co do wyników po tych zmianach to u mnie bardzo dużo poszło do góry z małymi wyjątkami, które poleciały strasznie do dołu. Nie widze jednak reguły.

Dlatego już kiedyś pisałem, że stawiam beczkę piwa temu kto wie jak wypozycjonować firmę w mapce na 1 miejsce. mam klika firm w top 1 lub top dwa w tych mapkach ale moim zdaniem to bardziej przypadek niż moje działania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności