Skocz do zawartości

Bezzasadna blokada konta w Adsense

CzarnyWEOL

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym i tak nie kliknął bo nie wiedzę tam reklam hehe, chyba że na innych podstronach. Jedno z większych for w Polsce też było pewne i dostało bana, więc niekoniecznie Ci więksi są nietykalni.

Witajcie,

a dlaczego nie chcesz sam spróbować, tylko bezkrytycznie polegasz na czyjejś opinii? Z doświadczenia wiem, ze jest różnie: są serwisy, które nie potrafią się odnaleźć w Adkontekst i faktycznie ich przychody w Adsense są wyższe, ale z reguły w cale nie jest gorzej. Świadczyć o tym może nieustannie rosnący zasięg naszej sieci - wg danych MegaPanel za czerwiec 2009 zasięg przekroczył 14 mln realnych internautów. A to oznacza, ze wydawcy są zadowoleni z przychodów.

Szczególnie godny polecenie jest produkt Adkontekst Intertext, który pozwala generować dodatkowe przychody i nie wymaga ograniczania emisji reklam z dotychczasowych źródeł.

Zachęcam, żebyś sam się przekonał rejestrując się na stronie.

z adkontekstem są takie problemy

* niskie stawki

* nie działa środkowy przycisk myszy, ctrl + klik, shift + klik... żeby user przeszedł na reklamowaną stronę musi opuścić moją

* nie blokujecie botów w robots.txt czy przez rel="nofollow", co google może uznać za sprzedaż linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności