Skocz do zawartości

Poznań

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
"u jędrusia" to ja dziękuje, byłem kilka razy na studiach i żadnych fajnych wspomnień, pozostaje Fort Colomb w połowie drogi PKS - PKP w parku, pozostaje termin ?

hehe, ja do jędrusia wpadłem raz czy dwa gdy musiałem czekać na pociąg z Poznania w godzinach wczesno porannych czyli 2-4. Fort brzmi lepiej, na pewno więcej miejsca.

Ja mogę prawie zawsze ale pozostali pewnie preferują weekendy prwada? I tak tylko jeszcze zapytam, nikt nie ma nic przeciwko, że nowy uczestnik forum taki jak ja też by wpadł na dwa, trzy piwka?

no to ja też się piszę, chociaż wy tu ciagle o sesji a ja juz nie pamiętam jak sesje wyglądają ;) i zastanawiam się bo byłbym pierwszy raz na takim spotkaniu czy aby nie za bardzo podniósłbym średniej wiekowej. Jak sądzę większość z Was ma 20 parę lat a ja już po trzydziestce, choć za zgreda się nie uważam hehehe

to jak kiedy spotkanko?

spokojnie, ja średnią wieku obniżam, i jestem najmłodszy, co czasem denerwuje, bo chcą mnie zostawić w kąciku z zabawkami! ;)

k3rn3l w szczególności nalega na to, i w pubuch prosi o wysokie krzesełko dla mnie, ba nawet o kartę dań dla milusińskich, ostatnio przesadził już kompletnie i poprosił kelnerkę o kolorowankę i kredki ;)

sygnaturka.png

To fakt Zoozool się jak bachor zachowuje ;)

N Zoozola bym mógł powiedzieć sporo, ale za ostatnie użyczenie klem do akumulatora nic nie powiem ;)

@szyszy co do wieku to i tak sisiol jesteś, prawdziwe seo zaczyna się po czterdziestce :P

Chyba po czterdziestej kupionej domenie :D

Marketing w sieci - da się ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności