Skocz do zawartości

Poznań

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozmawiałem ze znajomym, rezerwacja kosztuje grosze(coś koło 10zł od osoby) lecz potem tą kwotę mamy do wydania na barze piwko 5zł więc 2 piwka na głowę :) mamy do wyboru albo dół, (mają projektor, jak ktoś chce się pochwalić) albo góra :) a jak będzie ciepło to ogródek

sygnaturka.png

Na pewno chcecie się spotkać w sobotę lub w piątek? W tych dniach jest najwięcej ludzi w pubach, więc spotkania średnio wychodzą no chyba, że to ma być branżowa popijawa lub disco :) hehe

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

w forcie nie ma disko, na górze będzie głośniejsza muzyka na dole specialnie dla nas nachajcują mocniej i ściszą muzykę(można nawet własną chyba)(tam zimniej, ale kominek chodzi)

Tam dużego ruchu nie ma, i to jest typowy pub, nie ma dance floru, i nie chodzą tam nastolatki :)(typu impreza goLo

sygnaturka.png

zoozool jeżeli załatwiasz rezerwację, to może przy okazji ustal konkretną datę i godzinę spotkania, bo inaczej dyskusja może trwać bez końca ;]

Osobiście jest mi obojętny dzień tygodnia.Byłoby fajnie jednak, gdyby informacja kiedy i o której, była podana z co najmniej kilkudniowym wyprzedzeniem.Dzięki temu, powinno pojawić się więcej osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności