Skocz do zawartości

Poznań

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

może środek tygodnia skoro nikomu nie pasuje weekend? Ja niestety co dwa tygodnie jestem w Warszawie, więc taka opcja byłaby mi na rękę. Jeśli nie środek tygodnia to może tydzień po weekendzie majowym? Każdy będzie mógł sobie zaplanować to wcześniej?

ten pub koło PKSu jest ok,

podajcie tylko termin konkretny

niech weźmie się jedna osoba za organizacje tego zlotu SEO, podeślijcie jej namiary mailowe, wystarczy utworzyć listę mailngową SEO w gmailu lub innym pocztowym programie i do przodu, później zostaje mail z informację kiedy zlot SEO, uczestniczy potwierdzają odpowiadając na mail i sprawa załatwiona;

@Qbexus

masz jakiś odzew na to dzisiejsze spotkanie ?

• 3 miesiące temu...

jak najbardziej podajcie tylko czas,

@pandha

z czystej ciekawości jesteś z państwowej uczelni czy prywatnej ?

mam taka myśl żeby na mojej byłej uczelni (UP Poznań / AR Poznań) wynająć salę i zrobić coś na wzór koła naukowego / panelu dyskusyjnego, skrzyknę kilku znajomych, mam znajomego dr który by chętnie w to wszedł co wy na to ?

byłaby to forma cykliczny spotkań / paneli

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności