Skocz do zawartości

Wznowienie pozycjonowania

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam stronę, którą pozycjonowałem i była w google na 2 stronie (dodałem do kilkunastu mocnych katalogów i też paru gorszych) pod interesującą mnie fazą, stronę przestałem pozycjonować na jakiś czas i zmieniłem troche tittle i opis strony i strona spadła w rankingu google, jak teraz najlepiej z nią wystartować? Mogę dodać ponownie do tych mocnych katalogów? I czy zmieniać "opisy" osobno dla każdego katalogu ?

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Mogę dodać ponownie do tych mocnych katalogów? I czy zmieniać "opisy" osobno dla każdego katalogu ?

Dobre katalogi raczej nie przyjmą dwa razy tej samej strony (chyba, że usuniesz pierwszy wpis, a potem dodasz nowy), ale to się będzie mijało z celem... Dokładaj nowe linki i to powinno w zupełności pomóc. Pamiętaj jednak, iż konkurencja nie śpi i często zaprzestanie pozycjonowania skutkuje spadkami.

Spółki | Prawo | Sąd

Ok, a zauważyłem że jest kilka stron, na której jest mniej treści niż na mojej i znajdują się na 1 stronie w google, są to nawet strony z 4 podstronami... Czy one tak wskoczyły przez regularne linkowanie ? Czy jak naładuje w treści słowa kluczowe, to może coś pomóc?

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Jeżeli fraza niszowa precle i katalogi wystarczą jeżeli nie to zaplecza i swl. Btw. SWL'ami możesz doapalać wpisy w katalogach i preclach żeby szybciej łyknęło i jedziesz dalej.

Co do Twojego ostatniego posta - są linkowane, słowa kluczowe (odpowiedni content) na pewno coś pomaga ale linkowanie przede wszystkim.

spro.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności