Skocz do zawartości

Arturiano.pl

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Właśnie postawiłem precla na starej domenie. Na początku miałem pomysł umieszczania tam tylko swoich artkułów ( taki zamknięty precelek tylko dla mnie), ale po dłuższym zastanowieniu postanowiłem go otworzyć publicznie.

Wymagania:

- 1 link na 900 znaków,

- Unikalny tekst !,

- Zbieżność tematyczna

Miło mi bedzie jak ktoś będzie linkował swoje artykuły.

Proszę dbać o tego precla, w przeciwnym razie poprostu go zamkne i wykorzystam sobie jego moc :wacko:.

Pozdrawiam ciepło.

ADRES: Arturiano.pl

Edit: Precel potrzebny jest mi do linkowania swoich stron z których "żyje". Dlatego za pare dni, dorzuce dużo artkułów.

Tak więc pytanie w stylu, czy opłacisz domene?, zostawić proszę dla siebie :).

Zrób przyjazne linki w adresie, dodaj wtyczkę All in One Seo, no i jeśli moderujesz, to moderuj te artykuły - ja widzę, że precel jest puszczony w samopas, brak zabezpieczeń antyspamowych przy rejestracji a wpisy pojawiają się od razu.

Dobrze, że dodałeś trochę artów.

Precel nawet nie zaindeksowany, a PR po poprzedniej stronie - nawet ze starymi stronami w indeksie ;]

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

Zrób przyjazne linki w adresie, dodaj wtyczkę All in One Seo, no i jeśli moderujesz, to moderuj te artykuły - ja widzę, że precel jest puszczony w samopas, brak zabezpieczeń antyspamowych przy rejestracji a wpisy pojawiają się od razu.

Dobrze, że dodałeś trochę artów.

Precel nawet nie zaindeksowany, a PR po poprzedniej stronie - nawet ze starymi stronami w indeksie ;]

Dzięki za rady. Przyjazne linki zrobione oto jeden przykład:

https://arturiano.pl/kupno-domu/

Wtyczka dodana, a co do moderacji to nie wiem dlaczego artkuły nie są moderowane, hmm ?.

Precel jest po innym serwisie, ale ma PR i będe go linkował jeszcze.

ja jeszcze dodałbym trochę treści na tej stronie głównej "informacje" bo jak dla mnie to trochę mało pożywienia dla robotów.

Podaję tobie linki do bardzo użytecznych poradników o preclach na WP: link1 link2 link3 - część rzeczy jest już trochę nieaktualna, ale zawsze to dobra porcja wiedzy.

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności