Skocz do zawartości

Pomysł

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :wacko:.

Mam pare domenek z PR, wiekiem, BL. Domeny można wykorzystać do celów $ i pozycjonerskich, ale pytanie jak ?.

Narazie po głowie chodzą mi dwa pomysły i zakładam ten topic, żeby znaleść choć 1 dodatkowy.

Chodzi mi tutaj o stronę która bedzie zapleczówką - żebyśmy się wszycy dobrze zrozumieli.

1. Serwisy tematyczne, poradniki pisane przez ludzi na zlecenie.

2. Precle tematyczne lub ogólnotematyczne.

A może Kopie ( czyli wszystkie śmiecie ) - warto ?. Nie wiem jak takie strony punktowane są przez systemy, np. E-weblink ?.

Chce poprostu wykorzystać domenę na maksa i zrobić coś fajnego, może znacie jakiś inny pomysł, a jeśli nie to jaki polecacie ?.

Niszowa tematyka i wysoki PR, dobry unikalny tematyczny content a po jakimś czasie cieszysz się z zarabiającej strony na np. sprzedaży linków.

Hmm, no tak. Tak robi wiele osób w tym biznesie, ten chłyt znam i go stosuje, ciekawi mnie ile można wziąść za taki link i czy lepiej dać do SWL czy odsprzedawać.

Moderowany katalog?

Czemu nie, ale poco mi moderowany katalog. Raz taki miałem, roboty po pachy, a zysku 0.

A co powiecie jakbym wam stworzył katalog, PR3,4, dobra domena itp. Ile jesteście wstanie zapłacić za taki link ?.

Czasem widzę katalogi płatne - puste. Dlatego martwi mnie stawianie kolejnych.

Czemu nie, ale poco mi moderowany katalog. Raz taki miałem, roboty po pachy, a zysku 0.

A co powiecie jakbym wam stworzył katalog, PR3,4, dobra domena itp. Ile jesteście wstanie zapłacić za taki link ?.

Czasem widzę katalogi płatne - puste. Dlatego martwi mnie stawianie kolejnych.

I tak bedzie, zysku = 0. Swoj wlasny (oplacalny) katalog to nie sa juz przelewki. wez gosciu kropnij tematycznego boga na tej domenie i bedzie git malina. pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności