Skocz do zawartości

cal.pl wildcard

sirkus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy ktoś korzystający z usług cal.pl uruchamiał wildcarda i miał z tymś jakieś problemy ?

niby jest tam to ładnie rozwiązane że wystarczy kliknąć uruchom wildcard i otrzymujemy informację że za kilka minut będzie aktywowany

jednak czekam czekam a wildcard nie działa, pisałem wielokrotnie do cal.pl z prośbą o pomoc i nawet na jednej z domen mi uruchomili twierdząc że wszystko działa poprawnie

potem zacząłem samemu w ustawieniach domen wpisywać według schematu:

Nazwa: *

Typ: A

Wartość: 188.165.16.7

to niestety się nie udało bo zamiast przekierowania subdomen na domene główną otrzymywałem komunikat:

This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

znowu napisałem do cal to oni stwierdzili że wildcard działa poprawnie mam poodświeżać stronę i faktycznie zadziałało, podejrzewam że coś zrobili bo już dla kolejnej domeny dla której zrobiłem to samo a o niej im nie pisałem, odświeżanie nie pomaga, ogólnie mnie zlewają bo mam do uruchomienia wildcard na sporej ilości domen i zapewne nie chce im się tego robić dla mnie, a mi naprawdę ta ich aktywacja przez panel nie działa

do tego dziś wchodzę do DA a tam zmieniony panel i nie mam możliwości (nie mogę znaleść) wprowadzania samemu danych wildcard */A/

IP bo chciałem to zrobić i napisać żeby mi zrobili jakąś magiczną sztuczkę po której odświeżenie strony zadziałało

uruchamianie wildcarda próbowałem na 3 komputerach na 2 różnych przeglądarkach i za każdy razem proces aktywacji przechodzę poprawnie a wildcard nie działa

czy ktoś miał podobny problem i jak go rozwiązać?

pomóżcie bo już cierpliwość mi się kończy

z góry dziękuje

A support?

jak opisałem wyżej, zlewają mnie i twierdzą że wszystko działa,

a na prośbę o pomoc lub aktywację na wszystkich domenach wildcarda, drugiej części prośby nie zauważają a pierwszej nie mogą zrozumieć że mi ta ich aktywacja nie działa a nie ma opcji że coś robię źle bo nie ma tam za bardzo co zepsuć zwłaszcza że jest filmik jak aktywować wildcarda

https://www.pomoc.cal.pl/filmiki/wildcard/wildcard.htm

robię tak w właściwie robiłem bo po zmianie panelu trochę inaczej to teraz wygląda i niby wszystko elegancko, komunikat otrzymuje, że wildcard za parę minut będzie śmigał, mijają 24h a wildcard nie działa

A support?

jak opisałem wyżej, zlewają mnie i twierdzą że wszystko działa,

a na prośbę o pomoc lub aktywację na wszystkich domenach wildcarda, drugiej części prośby nie zauważają a pierwszej nie mogą zrozumieć że mi ta ich aktywacja nie działa a nie ma opcji że coś robię źle bo nie ma tam za bardzo co zepsuć zwłaszcza że jest filmik jak aktywować wildcarda

https://www.pomoc.cal.pl/filmiki/wildcard/wildcard.htm

robię tak w właściwie robiłem bo po zmianie panelu trochę inaczej to teraz wygląda i niby wszystko elegancko, komunikat otrzymuje, że wildcard za parę minut będzie śmigał, mijają 24h a wildcard nie działa

Mi działa wszystko dobrze. Wystarczyło, że włączyłam i po chwili wszystko śmigało

Marlena Gref

zieltraffic.pl - agencja Zieltraffic

affiliando.pl - sieć afiliacyjna Affiliando

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności