Skocz do zawartości

czy warto inwestować?

madi80

Rekomendowane odpowiedzi

"do prawidłowego działania portali wymagany jest jeszcze serwer o pojemności minimum 10 GB (zalecane 20 GB), który musisz zakupić we własnym zakresie"

normalnie kozacki. allegro w tej kwesti zeszło na psy... na allegro opłaca się jedynie szukać frajerów chyba...

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

tz nie zwracałem uwagi na serwer itd, troszeczkę siedzę w stronkach i z tym serwerem to już lekka przesada,

przy zakładaniu postu miałem bardziej na myśli czy tego typu strony tz z samoaktualizującą się treścią wciąż nadają się pod SWL,

jeżeli nie to co jest na czasie jeżeli chodzi o strony pod SWL

Nie wiem jak by to mialo wygenerowac ci zaplecze pod SWL.

Dokladnie to bym dopytal co i jak z tym ale przypuszczam ze to na RSSach chodzi.

Raz kupilem od trola z eBay sklep internetowy + domene .info za jedyne $0.99, po zakupie gosc mi przyslal link zebym sobie wykupil u niego server za $60 i niestety nie bylo opcji instalacji na wlasnych hoscie ;)

madi80 - zataj sobie pytanie po co jest co potrzebne zaplecze czy pod pozycjonowanie czy pod sprzedaż pkt , nie nastawiaj sie nigdy na jeden skrypt tylko na wszyskie możliwe - różnicuj zaplecze

najczęstszy bład jaki widzie to stawianie tego samego skruptu na jednej domenie po 10 - 20 razy

ps. bardzo fajny skypcik ten z allegro , wiziołem sobie go

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności