Skocz do zawartości

Travelskaner.pl

Marmar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dam za link na dowolną frazę (do wyboru 1 z nazw głównych kategorii katalogu - link na stronie głównej i wszystkich podstronach) podlinkowany banner 210 x 60 px + darmowy wpis do katalogu...

Oferta dla WYŁĄCZNIE turystycznych stron z sajtem min. 1k i PR4 w górę.

Ps. dla ewentualnych "mędrców", bo nie chce mi się 3x dziennie odpisywać na posty: skoro udała się taka wymiana w 6-tą wyszukiwarką w Polsce (firmy.net: https://di.com.pl/informacje/galeria,28846,3768.html), to nie będę dyskutował nad opłacalnością wymiany....

Czekam na poważne propozycje i zapraszam do współpracy

Dam za link na dowolną frazę (do wyboru 1 z nazw głównych kategorii katalogu - link na stronie głównej i wszystkich podstronach) podlinkowany banner 210 x 60 px + darmowy wpis do katalogu...

Oferta dla WYŁĄCZNIE turystycznych stron z sajtem min. 1k i PR4 w górę.

Ps. dla ewentualnych "mędrców", bo nie chce mi się 3x dziennie odpisywać na posty: skoro udała się taka wymiana w 6-tą wyszukiwarką w Polsce (firmy.net: https://di.com.pl/informacje/galeria,28846,3768.html), to nie będę dyskutował nad opłacalnością wymiany....

Czekam na poważne propozycje i zapraszam do współpracy

PROMO

Właśnie zmieniłem "skórkę" na zimową (jak Wam się podoba? :) )

Z tej okazji kolejne promo - 5 darmowych kodów. Zasady jak zwykle - zadbane, tematyczne strony (Ostatnio mi chciał dodać wpis (i zapłacił;)!) jakiś koleś ze sklepem internetowym z artykułami BHP :P )

ZIMA11

ZIMA12

ZIMA13

ZIMA14

ZIMA15

Już 25k YBL - kolejne darmowe kody zgodnie z obietnicą - kto pierwszy, ten lepszy (jak zwykle akceptuję wyłącznie zadbane strony). Następne gratisy dopiero po przekroczeniu 50k YBL, czyli szacunkowo na początku grudnia ;)

I słowo stało się ciałem ;) : jest początek grudnia, jest 54k YBL, jest promo (zostały jeszcze 2 kody)

Na 100k YBL przygotuję jakieś extra promo z bannerami

Współpraca dla stron turystycznych PR3-4

Daję podlinkowany banner 210x40px na głównej i wszystkich podstronach + darmowy wpis w zamian za:

Strony PR4: 3 linki tekstowe (1 na główną, 2 do kategorii (do wyboru) katalogu)

Strony PR3: 4 linki tekstowe (1 na główną, 3 do kategorii (do wyboru) katalogu)

Travelskaner na dziś: PR4, 55000 YBL, 900 site (site i YBL stale rosną jak zresztą widac z powyższego wątku na forum :) )

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności