Skocz do zawartości

Precle tematyczne

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ostatnio wpadło mi kilka domen po serwisach, domeny te są stare i z PR. Postanowiłem na nich zrobić precle tematyczne, oto one:

Fotelprezesa.pl

PR:3

Tematyka: Meble,dom,wnętrze

Peibe.pl

PR:2

Tematyka: Budownictwo, nieruchomości, architektura

Serwisy dopiero przejąłem, dlatego może jeszcze google nie zaindeksowało.

Wstawiłem na początek po 15 artów na start, zamierzam z tych precli również sam linować do swoich serwisów. Tak więc precle będą długo żyć :P.

W sumie to nawet nie ma gdzie tych precli zareklamować, spis.presselpage.pl - zdechł :P. Może umieszczajmy tutaj nasze precle tematyczne ?.

PS. Precle są moderowane i sprawdzane, tak więc proszę dawać tylko unikalne treści. Postaram się poprawic index fotelprezesa.pl - musze kogoś znaleść do napisania content-u :D.

• 3 tygodnie później...
* Oczekujące na przegląd (106)

Chyba nie warto niczego dodawać.... ?

Ehh, spokojnie czasem nie ogarniam i zapominam, mój człowiek się tym zajmie.

Co do tych linków to fakt, zamierzam wyrzucić te linki i jutro to zrobię, dostaje za nie bardzo mało punktów, a szkoda żeby precelki się tak marnowały.

Sorki panowie :diabelek:, pocieszę faktem, że precle jeszcze żyją :).

Edit: Linki są wyrzucone - wszystkie. Tylko dopisek z gotlinkiem został, no ale nie chce mi się dzisiaj, jutro to wyrzuce ;).

I żyjemy długo i szczęśliwie :diabelek:.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności