Skocz do zawartości

Szkodliwe precelki ?

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie - sytuacja bardzo dziwna. Poczytałem wtedy trochę o filtrach i takiego nie znalazłem. A że był to filtr, przypuszczam właśnie po tym podejrzanie symetrycznym spadku dla 3 słów kluczowych po 300 miejsc.

Sprawdzałem wtedy jeszcze jak czytałem chyba na blogu Lexy o filtrach allinanchor:fraza i z tym operatorem nawet w g.com nie miałem konkurencji.

Linków poszło w sumie jakieś 40-50. Strona docelowa czysta jak dziewica - żadnych linków wychodzących, walidowalna i prosta w budowie jak cep.

W sumie postąpiłem jak sztubak głupi, bo po co mi było tak boostować stronę, skoro i tak miała czołowe pozycje.

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

A mi sie wydaje, ze dodales linki do precli i google odwiedzilo strone i wyczailo swl:D hehe.

gdzie Ty te swoje teorie tworzysz? jakie linki swl G wyczaiło?

Może źle ująłem nie wyczaiło linki a całego swl(szybki systematyczny przypływ linków). A teorie tworze w głowie:)

rozmiar: postapiles normalnie ;) kazdy chce zdobyc jak najwyzsza pozycje jak ostatnio mozna bylo przeczytac w roznych badaniach itd to ludzie najczesciej klikaja w top3, a co wiecej nawet zwykle monitor obejmuje pierwsze 3 pozycje, a potem trzeba zjezdzac suwakiem tak wiec roznica miedzy byciem w top3 a w top7 jest zwykle ogromna jezeli chodzi o wejscia..

Tyle ze trudno mi wytlumaczyc dlaczego u ciebie byl taki efekt. Z takim czyms sie jeszcze nie spotkalem, dziwne i interesujace ale chyba niestety pozostanie bez odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności