Skocz do zawartości

Yahoo eMail

salwek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wie ktos jak zmienic pytania pomocnicze w Yahoo eMail?? Mowimy o odzyskiwaniu hasla oczywiscie.

Pisalem do tych debili bo ciagle moja byla wpierd... mi sie na meila i nie moge tego zmienic a ten uposledzony panel nie jest w stanie tego zmienic nawet przy pomocy supportu.

Dziekowa za pomoc

No i wlasnie ze nie, na tyle to Yahoo jest zj*b... ze sie nie da zmieniac pytan pomocniczych. Juz pisalem do supportu zeby to wylaczyli albo jakos tak ale te debile wysylaja mnie do ich support website i badz tu madry.

Ok dziekowa

Nie jest tak źle na Yahoo, da się zmienić pytanie i odpowiedź:

W moim account profile wpisałam w wyszukiwarkę hasło: password question Wyświetliło mi się tooltip wyszukiwarki, a na nim pytanie: how do I change my secret question. Kiliknęłam na to pytanie i otworzyła się strona search yahoo, kliknęłam na pierwszą pozycję i tak trafiłam na właściwą stronę Yahoo Help

Na tej stronie jest link pod słowami use this form Trzeba w ten link kliknąć i wypełnić formularz. :soczek:

W złym momencie masz problem, bo akurat Yahoo się remontuje i wprowadza mnóstwo zmian.

Po tym jak mi tu odpisałeś, ja zaczęłam zwiedzać moje account w poszukiwaniu tego miejsca, gdzie te pytania i odpowiedzi są. I tak sobie klikałam to tu to tam, aż w końcu wylogowałam się, bo chciałam sobie oglądnąć formularz rejestracyjny podejrzewając, że może Yahoo zlikwidowało te pytania całkiem. Bo ostatnio w ramach tego remontu polikwidowali niektóre usługi, inne za to pododawali. I logując się ponownie, po wpisaniu mojego id i hasła otworzyła się strona, na której Yahoo kazało mi podać nowe dwa pytania i nowe dwie odpowiedzi. Oto zrzut tej strony. O ile dobrze zrozumiałam, Ty masz problem z zalogowaniem się. Zapomniałeś hasło, tak? Czyli nie możesz postąpić tak jak ja. Masz chyba kłopot, bo - jak mówię - w złym momencie zapomniałeś swoje hasło. Yahoo bardzo dba o bezpieczeństwo i w razie jakichś nietypowych sytuacji naprawdę bywa ciężko. Nie znasz hasła, trzeba odnowić swoje zabezpieczenia. A jak odnowisz zabezpieczenia, skoro nie masz jak wejść do swojego account? Chyba musisz założyć nowe konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności