Skocz do zawartości

Linkowanie wpisow w katalogach/preclach swl

wojtekk

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie do ludzi linkujacych swoje wpisy w katalogach z zastosowaniem systemow wymiany linkow

na jaki czas podpinacie swl, macie jakis okreslony czas czy moze patrzycie na to czy wpis zostal zaindeksowany i zdejmujecie swl?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

nie bede zakladal kolejnego watku, napisze to tu

od 2 tygodni zaczalem dopalac swoje wpisy w katalogach/preclach swl i jestem strasznie rozczarowany

uzywam e-weblinka(ok 800-1300pkt na wpis) i po 7 dniach 85% wpisow jest poza indeksem....

ja cos zle robie czy za bardzo sie nastawilem na skutecznosc takiego rozwiazania?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

no z tymi dwoma tygodniami to ciut przesadziłeś od 06.09.2009 jeszcze one nie minęły , a 7 dni to też nie za wile , wiem wiem , zaraz sie znajdą tacy to napiszą ze dziś dodali wpis a jutro jest on zindexowany - dopalanie SWL pomaga zaindexować wpisy ale nikt też nie da ci gwarancji ze na 100 wpisow dopalając je systmami 100 sie zaindexuje Ty dałeś 3 tydzien temu czy się one zaindexują ? mimo dopalenia ? nie wiem sie okaże

Marketing internetowy dla firm

Ja ze swojego doświadczenia wiem ze jak dodam 100 wpisów w preclach to po miesiącu lub dwóch w indeksie jest mniej niż połowa.A dlatego ze część jest jeszcze nie zaindeksowana,część wywalił moderator (nie wiem czemu bo staram się aby wszystkie były unikalne), a część precli poprostu przestała istnieć i tak dalej można by dużo wymieniać.

Ja ze swojego doświadczenia wiem ze jak dodam 100 wpisów w preclach to po miesiącu lub dwóch w indeksie jest mniej niż połowa.A dlatego ze część jest jeszcze nie zaindeksowana,część wywalił moderator (nie wiem czemu bo staram się aby wszystkie były unikalne), a część precli poprostu przestała istnieć i tak dalej można by dużo wymieniać.

Stały model, z kąd ja to znam.

Najgorzej tylko jak się człowiek męczy, aby dodać unikalną treść do katalogu a potem admin wyrzuca albo katalog przestaje istnieć.

Wracając do tematu, ile średnio pkt dajecie na wpis w preclu? chodzi mi o punkty eweblinka

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

Ja dawałem linki stałe do artów,(nie poprzez SWL ale wpisami z innych precli,katalogów które przyjmują podstrony itp.) ale chyba z tego zrezygnuję bo widzę że szkoda czasu.Często jest tak ze wpis w preclu linkuje do arta który bezpośrednio linkuje do strony pozycjonowanej a arta linkującego do strony docelowej w preclu już niema.

Nie jestem jakimś znawcą tematu ale widzę że są wiele skuteczniejsze sposoby na pozycjonowanie i o wiele łatwiejsze niż precle.Chociaż jest kilka bardzo dobrych precli do których warto dodawać arty.I nie wiem dlaczego ale według mnie te moderowane, czekające na opinię moderatora są niewiele warte.(oczywiście nie wszystkie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności