Skocz do zawartości

Jak poyzcjonować - Forum dot. Counter Strike + sieć serwerów?

Suchjy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W jaki sposób pozycjonować Forum o tematyce Counter Strike, zawierające porady, pliki + serwery do gry.

Czy opłaca się wymieniać linkami z stronami o innej tematyce? W jaki sposób promować takie Forum na innych Forach?

domena (www.cs-servery.pl) jest stosunkowo młoda jak skutecznie, szybko i tanio wybić się?

W serwisach sprawdzających page rank oprócz wskaźniku page ranku znajduję się też link popularity, co dokładnie on oznacza? jak go rozumieć? popularność linku? jeśli mam tam cyferkę 2 co to znaczy?

baner-seostationv2.png

Opłaca się wymieniać linkami, najlepiej ze stronami tematycznymi i najlepiej jakbyś sobie stworzył jakąś osobną podstronę "Partnerzy".

Dodatkowo, na początek polecam Ci kupić / wynająć punkty w jakimś systemie wymiany linków, np. linkme lub statlink. No chyba, że wykorzystasz swoje forum do instalacji systemu.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Każdy już się zareklamował? To możne teraz moja kolej na poważna odpowiedź.

Na początek: linkowanie/katalogowanie (swl na taka nowa stronkę to praktycznie gwarantowany ban jak nie umiesz się nimi obsłużyć)

(polecam katalogi z mojej sygnaturki:P tez sie zareklamuje:P)

Frazy związane z cs to raczej trudna tematyka tez pozycjonuje pod tymi frazami stronkę wiec wiem, polecam stworzyć własne zaplecze no i link do linka i będzie jedynka;).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności