Skocz do zawartości

Jaki sposoby znacie na pozyskanie KONTA ADSENSE?

maniaqweb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zauważyłem że mój poprzedni post został skasowany, z zapytaniem czy ktoś odda konto hmmm nie wiem czemu to zrobili administratorzy i chętnie bym te wyjaśnienia otrzymał na PW.

a więc czekam w jaki sposób można uzyskać konta adsense (zarejestrować na pewniaka) albo gdzie można uzyskać dostęp do aktywnych już kont :rolleyes: miło jak ktoś zdradzi takie informacje bo wielu użytkowników ma kłopoty z pozyskaniem nowych kont bo zablokowali np. (;/ z byle powodu). I tak to bywa z tym google

czekam na odp.

Maniaq Web

Najlepszą metodą na pozyskanie konta jest nie stracenie go a czy pozyskiwanie kont aktywnych to dobry pomysł? Moim zdaniem nie, ja osobiście wolałbym usunąć konto niż oddać swoje wszystkie dane niż dać oszustom możliwość zarabiania. A najlepszy sposobem na uzyskanie konta to: google.pl/adsense/

Pozdrawiam

hmmm nie podaje stron do dyspozycji :rolleyes: ale strona byla zgodna z regulaminem bo dodali ja do google jak dalem ja do rozpatrzenia... po jakims czasie sami napisali ze chca zrezygnowac i podziekowali za wspolprace ;/

hmmm zalozyc na kogos :) szczerze mowiac na kazda strone mam kogos z rodziny a potrzebne mi sa kolejne konta ;)

Pozdro,

Maniaq Web

A po co kolejne? Nie lepiej trzymać wszystkie strony na 1 koncie? A ostrzeżeń nie dostałeś wcześniej? Jeśli nie to naprawdę coś naskrobałeś bo raczej to nie w ich stylu bez niczego, zazwyczaj wcześniej 2 osty na maila idą aby poprawić coś na stronie itp. A kontakt? Hm..mi zawsze odpowiadali, więc też nie wierzę, że na normalne pytania support nie udziela odpowiedzi. Fakt czasem trzeba czekać dosyć długo ale nie siedzi tam tysiąc osób...

Czy twoje konto nie zostało zablokowane za nielegalne kliki? Sam pewnie sobie klikałeś lub boty miałeś ustawione. Tak jak pisze kolega... Oni zawsze powiadamiają, dają ostrzeżenia ale jak przesadzasz to masz bana i koniec konta nie oddają. A pomysł z kimś z rodziny to dobre rozwiązanie. Co do wielu kont to nie ryzykuj bo jak odnajdą jedno to pociągną kolejne i ban na wszystkie dostaniesz...

Witam,

w wiadomości od nich otrzymałem na strony 2 że rezygnują ze współpracy i tyle. Konto zablokowane, poruszałem kiedyś taki temat. I każdy mówił, że nic mi nie da pisanie do nich. I nie przyniosło efektu, pisałem pytałem i odp. nigdy nie otrzymałem a $ uciekły. Wolę, trzymać na stronę inne konto. Właśnie po to by po jakimś czasie nie zobaczyć, po połtora msc (przed sama wyplata ze konto zostało zablokowane). W sieci jestem od 2004 roku ;/ blokowanie kont w google to codziennosc. Robią, tak bo wiedzą ze znowu pozyskują te konta i umieszczaja na stronach. Mówisz że zawsze :rolleyes:? Chyba dostawałeś oodp, na typu skad taka nagła zmiana w kliknięciach np. jak ktoś ustawił Ci bota i się dziwiłeś. A np. w odp, czemu zablokowali konto nigdy nie odp. Taka jest prawda, google się nie wywiązuje z umów. Ale neistety, mają najwięcej reklamodawców i każdy i tak docina na adsense (bo maja dobrze dopasowane reklamy do stron).

tamte konta mam po 2 lata i mają się dobrze

w sumie ostatnie blokady na 2 konta miałem tez na 1 konto ponad rok i bodajze 6/9msc drugie, na stronie mogę nadal wyswietlac reklamy wiec nie dostalem napewno bana :) po prostu zrezygnowali z reklam na tych moich stronach ale dziwne bo dotychczas z uslug korzystali... tak to juz jest (CIEKAWE JAK BY KTOS SIE ZAJAL tym czy zwracaja kase wydawcom za zablokowane konta CZY BIORA SE DO KIESZENI). ;) być może ktoś znajdzie się na tyle odważny że zgłosi to do odpowiednich służb... bo tak naprawde nikt nie zgłasza tego bo myślą ze google po prostu by ich przerobiło na miazgę:)) ale pamietajcie ZE GDYBY NIE my nie mieli by zysków

pamietam w 2005 roku (bylo mozliwe wszystko potem po paru msc jak umeiszczalo sie obrazki obok reklam zabronili tego... potem byly manipulacje reklamami IFRAME i kolejne sposoby... a teraz to calkowicie JAK By google sie scfaniło (wywalaja male portale i te srednie bo maja zbyt na DUZYCH STRONACH TYPU NASZA KLASA WP CZY INTERIA (tam widziałęm równeiz reklamy google adsense)).

Pozdrawiam,

Maniaq WEB

Nie uważam by Google™ AdSense banowało konta zupełnie bez przyczyny, a tym bardziej po prostu bez powodu rezygnowało z dalszej współpracy. Nie często zdarzają się blokady bez powodu, a w to, że Ty dostałeś bana dwukrotnie jak twierdzisz bez powodu wydaje mi się bzdurą.

Przyjrzyj się dokładnie regulaminowi, a potem swoim stroną.

logo-stat4seo-blue-small.png

przyznaje :rolleyes: ze są i takie wspomniałem o tym bo sam posiadam takie konta które mają po 2-3 lata i działają nadal... tylko chodzi tutaj o fakt że jeśli zablokują konto (podają np. info ze kończą współpracę) Ale czemu kończą? W regulaminie jest jasno, że wypłaty nie dokonują jeśli złamałem regulamin a jeśli nie to powinni i jak wysyłałem do nich e-maila to niestety ale brak reakcji... aa dodam ze 2 konta które mi zablokowali to było tego samego dnia i nie tylko u mnie pojawiła się taka wiadomośc ale u wielu moich kolegów...

Taka jest prawda, google się nie wywiązuje z umów.

Chcesz powiedzieć, że Google nie wywiązuje się z umowy opisanej regulaminem, którego jednym z punktów jest stwierdzenie, że Google może banować konta bez podawania przyczyny i wręcz bez żadnego powodu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności