Skocz do zawartości

Coraz mniej BL :(

kubagula

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czytam od jakiegoś czasu to forum i staram się postępować zgodnie ze wskazówkami.

Zaczęłam od zapewnienia na stronie unikalnej treści, od dopasowania tytułu, opisu i słów kluczowych.

Po wpisaniu do wyszukiwarki link:mojastrona.pl prowadziło do niej 9 linków - ze stron nie będących katalogami a normalnymi stronami. Z mojej strony wychodzi również kilka linków (ale zawsze wychodziło - a nie dodawałam ostatnio nowych).

Potem przyszedł czas na dodawanie do katalogów - nieśmiało zaczęłam od 1-2 dziennie (przyznam w dodatku że nieregularnie) - i w sumie dodatkowo dodałam stronę do około 20 katalogów.

Na jedno z wyrażeń (3 słowa) rzeczywiście poszło w górę o 4 miejsca (w tej chwili 11 wynik wyszukiwania).

Ale... teraz po wpisaniu link:mojastrona.pl zwraca już tylko 4 wyniki (w tym żadnego z powyższych 20 katalogów). Wiem, że to jedynie część wyników, ale czemu spada ogólna liczba?

W "Narzędziach dla webmastera" jest ich 260 - w tym 2 katalogi.

Dodam że bana nie dostałam bo po wpisaniu site:mojastrona.pl zwraca wyniki.

Strona nie jest taka całkiem nowa bo istnieje w sieci około 1,5 roku.

Parokrotnie na forum spotkałam się ze stwierdzeniem: "nie panikuj, poczekaj kilka dni". Ale ja poczekałam 2 tygodnie (przestałam dodawać do katalogów) i teraz już na prawdę panikuje bo nie jest lepiej. Co zrobiłam źle? Czy google mnie za coś (co?) może karać?

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności