Skocz do zawartości

[szukam}hosting poza granicami polski - mały i tani

tosik

Rekomendowane odpowiedzi

To sprawdź przy okazji :) Działa dużo gorzej jak zwykły restart. Na dodatek cPanel może zepsuć cały httpd.conf, bo jak wpisów jest dużo i reload po dodaniu domeny trwa np. 30 sekund, a w tym czasie ktoś doda domenę, to całe httpd potrafi paść z błędem.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

patrzyłem na hostgator ale można tylko jedną domenę podpiąć (najtańszy pakiet) ;/

Ja powiem że coś w tym jest że to przez DA, wcześniej miałem Cpanel i nie było resetowań połączeń(żadnych nie zauważyłem przynajmniej)

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Podsumowując i nie oftopikując, bo też jestem tematem zainteresowany:

- czy istnieją angielskie lub amerykańskie "odpowiedniki" niedużych hostingów lub hostingów z oferta małych kont pokroju hekko, cal, proste czy innych mniejszych? (mniejszych w sensie kont o malej pojemności i niskiej cenie)

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Małe konta to raczej tylko w UK jest szansa, bo Amerykanie mają manię wielkości i tam jest wszystko albo unlimited albo liczone w terabajtach (oczywiście w teorii).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności