Skocz do zawartości

Zdjęcia w szablonach

Kea

Rekomendowane odpowiedzi

Będę potrzebował zrobić kilka/kilkanaście szablonów do swojego projektu. Pośrednio te szablony będą później szły do odsprzedaży. Tutaj powstaje pytanie skąd wsiąść zdjęcia których licencja umożliwi mi odsprzedasz ich w szablonach? Patrzyłem na istocka oraz na fotolia, jak dobrze zrozumiałem treści ich licencji to potrzebna mi będzie licencja rozszerzona, tylko, że ceny zdjęć objętych tą licencją to przeważnie około 600zł/zdjęcie. Znacie jakieś tańsze rozwiązania ?

Dzięki za rozjaśnienie kwestii licencji na istocku. Jednak właśnie te kilka szablonów, będzie dołączone do oprogramowania i jako tako będą podpadały pod sprzedasz masową. Znasz może jakieś banki które w standardowej licencji umożliwiają takie wykorzystanie zdjęć ?

• 4 miesiące temu...

Podepnę się pod ten temat. Poszukuję zasobów zdjęć o tematyce nowoczesny dom, nowoczesny wystrój wnętrz itp. Przejrzałem chyba większość darmowych serwerów, ale za wiele ciekawych zdjęć nie znalazłem.

Jakby ktoś w temacie mógł jakieś linki wrzucić będę z góry wdzięczny (serwery z powyższego linka już przejrzałem). Mogą być też płatne, byle w rozsądnych cenach :)

Dzięki!

Pozdrawiam Greggo

Automatyka Domowa i Automatyka Budynkowa - zarządzanie domem

Blog Inteligentne Instalacje Elektryczne - opisy różnych systemów (w fazie przygotowania)

Xcomfort - bezprzewodowy system automatyki domowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności