Skocz do zawartości

Wpisy do precli

Rekomendowane odpowiedzi

Tak przy okazji to czy dodawanie wpisów do niemoderowanych precli i katalogów automatem oczywiście w ograniczonych ilościach może zaszkodzić?

Przecież mogą tam być wpisy stron, które teortycznie mogłby zaszkodzić, typu narkotyki czy inne viagry?

Czesto pisze z telefonu, dlatego tez nie mam Polskich znakow.

Promuje to z czego korzystam.

Dobry skrypt zapleczowy PikoCMS + zoptymalizowane darmowe szablony html + katalogi VIP = top10

Tak przy okazji to czy dodawanie wpisów do niemoderowanych precli i katalogów automatem oczywiście w ograniczonych ilościach może zaszkodzić?

Przecież mogą tam być wpisy stron, które teortycznie mogłby zaszkodzić, typu narkotyki czy inne viagry?

Wydaję mi się, że nie, bo konkurencja mogłaby by cię tak wykończyć.

A tak z innej beczki. Jak długi linkujecie swl-ami swoje wpisy w preclach?

Podepne sie pod temat i zapytam

Czy dodajac art do precla jest sensem dodawac ta sama strone z innymi slowami kluczowymi czy kazde slowo kluczowe dodawac w inny link np podstrony. Czy nie jest tak ze google tylko widzi pierwszy link (slowo kluczowe) a drugiego juz nie bierze pod uwage jezeli jest on do tej samej strony tylko ze na inne slowo kluczowe.

wydaje mi się że jest właśnie tak jak piszesz, czyli first link count

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

Zastanawia mnie jedna kwestia odnośnie first link count, o którym wspomniałeś w swoim poście. Na mojej witrynie pierwsz link do strony głównej ma anchor "Strona główna". Czy w takiej sytuacji nie lepiej dać mu ref="nofollow" i jakiś niżej w treści z odpowiednim anchorem uczynić dofollow?

Czy w takiej sytuacji nie lepiej dać mu ref="nofollow" i jakiś niżej w treści z odpowiednim anchorem uczynić dofollow?

Zdecydowanie nie, wtedy nie zliczy również drugiego linka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności