Skocz do zawartości

KubaOnline*pl - proszę o konstruktywną krytykę

przemowild

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o Wasze opinie i konstruktywną krytykę, która pomoże mi rozwinąć i ulepszyć tę stronkę: KubaOnline*pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Domeny na sprzedaż - DomainMaster.pl - broker domen internetowych

Naming - ŁowcyNazw.pl, kreacja nazw internetowych. Gwarancja satysfakcji lub zwrot pieniędzy.

Kuba - KubaOnline.pl, przewodnik po Kubie

Dzięki za opinie. ;)

Fascynacja wzięła się z wyprawy na Kubę :) Zakochałem się zarówno w wyspie jak i jej mieszkance :-) No i tak się zaczęło, efektem były kolejne wyprawy i chęć stworzenia strony o Kubie.

Nad contentem musiałem sporo popracować, ale czeka mnie jeszcze dużo roboty, żeby stronka wyglądała tak jak to sobie wyobrażam.

Jeśli chodzi o pozycjonowanie to pod tym względem leżę, dlatego więc trafiłem na to forum. :-)

Każda wasza opinia jest dla mnie na wagę złota, chciałbym żeby kiedyś było to głowne centrum wiedzy o Kubie w polskim necie.

Domeny na sprzedaż - DomainMaster.pl - broker domen internetowych

Naming - ŁowcyNazw.pl, kreacja nazw internetowych. Gwarancja satysfakcji lub zwrot pieniędzy.

Kuba - KubaOnline.pl, przewodnik po Kubie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności