Skocz do zawartości

Controlsys.pl

sh0tek

Rekomendowane odpowiedzi

a ja czegos nie rozumiem, oceniasz inna strone w tym dziale, strona dla betatesterow, podpisujac sie pod slowami jak ponizej:

---------

CYTAT(S3ntin3l @ 15.09.09 - 09:24)

nie pasuje mi ogólnie cały design. Tematyka strony wygląda na poważną, dlatego przydałaby się lepsza oprawa graficzna, aby serwis nabrał powagi, gdyż razi przez to amatorką.

uważam dokładnie tak samo ) i nic pozytywnego nie napisze

---------

a poddajesz ocenie swoja strone, ktora wyglada jak wyglada? moze brutalnie to przedstawiam, ale nie jest to atak w kierunku Twojej osoby, tylko chodzi mi o to, ze radzic/oceniac innych prace jest łatwo, ale warto takiej samej ocenie poddac swoja prace zanim sie ja tutaj pokaze:)

a ja czegos nie rozumiem, oceniasz inna strone w tym dziale, strona dla betatesterow, podpisujac sie pod slowami jak ponizej:

---------

CYTAT(S3ntin3l @ 15.09.09 - 09:24)

nie pasuje mi ogólnie cały design. Tematyka strony wygląda na poważną, dlatego przydałaby się lepsza oprawa graficzna, aby serwis nabrał powagi, gdyż razi przez to amatorką.

uważam dokładnie tak samo ) i nic pozytywnego nie napisze

---------

a poddajesz ocenie swoja strone, ktora wyglada jak wyglada? moze brutalnie to przedstawiam, ale nie jest to atak w kierunku Twojej osoby, tylko chodzi mi o to, ze radzic/oceniac innych prace jest łatwo, ale warto takiej samej ocenie poddac swoja prace zanim sie ja tutaj pokaze:)

o czym ty do mnie rozmawiasz ?

po prostu strona betatestów mi się nie podoba, wygląda raczej kiepsko

Co do mojej strony nie mam jej nic do zarzucenia... no może oprócz tego że nie jest zgodna ze standardami ;p kilka błędów w kodzie. Moja strona funkcjonuje od kilku miesięcy i jakoś mi się podobała. Teraz doszedł ten paskudny film z youtuba na środek głównej... ale to szef sobie wymyślił. Więc co chcesz od mojej strony ? prosiłem o ocenę a nie o wypominanie tego co piszę w innych wątkach.

Pozdrawiam :)

skoro nie potrafiles wyciagnac wniosków z mojej wypowiedzi i jak napisałem nie był to atak na Twoja osobe tylko wskazanie zjawiska na Twoim przykładzie, to ok ocenie ta strone.

Ale zanim to zrobie, zdecyduj sie człowieku, dajesz strone do oceny a potem rzucasz sie na mnie "o czym ja do Ciebie rozmawiam" i ze strona Ci sie podoba, to jaki jest sens oceny przez kogokolwiek?

Rozwijajac mysl, ze strona wyglada jak wyglada:

1) szablonowosc joomla

2) zamysł top-u rozumiem (odcisk linii papilarnych) ale jego wykonanie budzi poczucie painta i paru sekund pracy i ta pusta przestrzen nad nim z zawieszona w pustce wyszukiwarka

3) menu po lewej stronie nie odbiega jakoscia od top-u strony natomiast i menu i top odbiega jakoscia a przede wszystkim w moim odczuciu stylem od reszty, czyli listy podruktów ponizej (ona jest estetyczna i taka jakby to określić lekka i czysta i pod nia "nalezałoby grac z reszta" ) w menu byc moze wystarczy dobór innych kolorów, moze nie w szarosc nalezałoby uciekac a moze zrobic to menu białe z bardziej wyrazista (grubsza) czcionka w kolorze przycisku "wiecej", z listy produktów, a może to tylko kwestia moich odczuć , że w tej kolorystyce menu jest mało czytelne i "brudne" :]

w skrócie menu i top do poprawy, wszystko o to (jak dla mnie) się rozbija w moim odczuciu a przynajmniej prosi się o prace grafika od strony kolorystyki i zagospodarowania.

Nie jestem profesjonalista napisalem po prostu to co widze i jakie sa moje odczucia i chyba o to chodzi w tym dziale. Natomiast wiem, że ile osób się wypowie, tylko zobaczysz różnych zapewne opinii:)

Nie rzucam się na Ciebie, w moim otoczeniu 'o czym ty do mnie rozmawiasz' jest odbierane jak 'co chciałeś powiedzieć bo nie rozumiem' - mniej więcej ;) czyli pełna kultura

Co do oceny strony

Oczywiście jest to Twoje zdanie szanuje je i dzięki za informację :)

Sama ocena innych osób co do mojej strony ma mi otworzyć oczy na błędy których nie dostrzegam.

Co do całej szarości to jestem uzależniony od osoby która mi mówi co jej się podoba co nie.

Szef jest francuzem i może mieć swoje pomysły które ja muszę jakoś wykonać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności