Skocz do zawartości

Pytania o precle:ktore najlepsze, czy jest lista... ?

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie nad dodawaniem do precli ale jeszce nie jest mi to blizej okreslona dziedzina, w zwiazku z czym mam kilka pytan:

Czy istnieje jakas dobra lista precli z PR i podzialem na np. moderowane czy nie itp.(taka jak dla katalogow)

Gdzie warto dodawac, czy ciezko jest o wpis w najlepszych preclach, trzeba spelnic duzo wymagan co do arytkulow?

Czy w ogole warto preclowac ? z tego co widzialem sporo precli Google zerowalo i nie wiem teraz czy z powodu ich slabej jakosci czy z innych powodow....

czy ciezko jest o wpis w najlepszych preclach, trzeba spelnic duzo wymagan co do arytkulow?

To zależy czy ktoś będzie chciał się z Tobą podzielić adresem precla... Najlepsze serwisy nie są podawane do ogólnie przyjętej wiadomości...

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności