Skocz do zawartości

Zgłoszenie aparatu HTC do serwisu telefonów komórkowych.

Najdmen.pl

Rekomendowane odpowiedzi

"TELEFON POKAZUJE KOMUNIKAT CZERWONĄ CZCIONKĄ "BATTERY LEVEL TOO LOW" I TELEFON SAMOCZYNNIE SIĘ PÓźNIEJ WYŁĄCZA "

Nie wiedzieli chłopaki czy śmiać się czy płakać ponieważ jest to oryginalny tekst wklepany przez pracownika jednego z operatorów.

Dlaczego ten komunikat nie był wyświetlany po polsku?

Ponieważ na telefonach/palmtopach HTC system działa zdecydowanie lepiej w języku angielskim. I istnieje zdecydowanie więcej wersji systemu właśnie w tym języku - jeśli mowa o HTC posiadających Windows Mobile.

EDIT. Poza tym - HTC to telefony raczej dla wąskiej grupy odbiorców i na prawdę niewiele z nich preferuję w swoim urządzeniu wersje PL systemu. Jak widać, pan u góry nie powinien mieć HTC.

ja swojego HTC dostanę na koniec miesiąca

myślicie że też mi pojawi się taki błąd? byłem w salonie oglądać ten telefon

kabel od ładowarki jest zbyt krótki a ja boję się stać blisko gniazdka jeszcze mnie szczeli

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

o jak sie wyświetlał, to może trafił nie dlatego, że ktoś był głupi i nie wiedział jak ładowarkę podłączyc tylko dlatego że nie dało sie naładować?

"Podczas testów reklamowana usterka nie wystąpiła ..." ;)

Klientowi nie chodziło o brak ładowania, ani też o obcojęzyczny komunikat.

HTC jak każdy inny produkt może się trafić wadliwy, bądź patrz jakieś drobne usterki softu itd.

Liczy się tylko iPhone :)

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Tak tak, ja mam swojego Touch Pro i jestem zadowolony, nie wiem o co wam chodzi z tą szarą strefą, wezmę pod uwagę, że iphona miałem zanim kupiłem touch pro - iphone to ograniczony telefon z ładnym wyglądem, a do WM możesz mieć wszystko czego chcesz.

Nie lubie standardów - nokia czy se, chciałem mieć telefon, którego wiara mi nie pozna po wyglądzie :|

Nie rozumiem aluzji do HTC'ka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności