Skocz do zawartości

No i namieszałem w skrypcie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Powstał mały problem ze skryptem i nie wiem jak się do tego zabrać.

Poprzez PA nie mogę modyfikować jakichkolwiek wpisów. próbowałem usunąć część opisu strony i zatwierdzić "zapisz zmiany" i lipa. nie uaktualniło wpisu w bazie. wcześniej ( dwa tygodnie temu) na pewno działało bo dorobiłem ocenianie wpisów przez admina i ocena się zapisywała. Później dodałem jeszcze kilka modyfikacji jak: ocena przez userów, komentarze (komentarze działają poprawnie da się je modyfikować), cache katalogu ii trochę własnych poprawek, ale nie dotykałem formularzy w PA odpowiedzialnych za wpis.

Na szczęście da się normalnie dodawać i usuwać wpisy a także aktywować i dezaktywować. Jedynie co to nie można uaktualnić wpisu w bazie do tabeli "otwarty_wpisy" nie mam pojęcie dlaczego się tak stało. Tak jakby skrypt nie łączył się z tą tabelą. może ja coś niechcący narozrabiałem i gdzieś mi się wykasowało coś co nie powinno ?

Bardzo proszę o wskazówki czego szukać i gdzie.

Pozdrawiam.

dodaje zmodyfikowany plik index.php z folderu admin

index.php - zmodyikwany

Proszę o spojrzenie do tego pliku.

Wkleiłem oryginalny plik do skryptu i zaczęło działać normalnie. Czyli coś musi być z tym moim plikiem. Podejrzewam ostatniego moda czyli komentarze do wpisów. @Mar przeanalizuj ten plik i doradź głupiemu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności