Skocz do zawartości

Google wylapuje sprzedaz linkow na allegro?

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

można można , jak masz linki nietematyczne na stronie i ktoś życzliwy się znajdzie to ci PR mogą przykasować

takie czasy

a powiem że strona 100 % autorskie wpisy i dość duża ilość wpisów + regularnie zdobywa naturalnie linki bo to jedna z nielicznych która ma naprawdę wartościową treść i rzeczywiście jest przytaczana na forach blogach itp., był PR 4 i nagle zrobił się PR0 dla głównej i wszystkich subdomen

można można , jak masz linki nietematyczne na stronie i ktoś życzliwy się znajdzie to ci PR mogą przykasować

To powiedzmy, że na własnej stronie nie mogę dać linka polecającego moją drugą stronę bo będzie "nietematyczny"?... Mam wrażenie, że google robi połowę rzeczy bez kontaktu z rzeczywistością...

Spółki | Prawo | Sąd

To powiedzmy, że na własnej stronie nie mogę dać linka polecającego moją drugą stronę bo będzie "nietematyczny"?... Mam

wrażenie, że google robi połowę rzeczy bez kontaktu z rzeczywistością...

mozna , wlasciciel strony moze wywieszac linki jako partner , jako reklama jako polecamy

Zauwazylem ze na allegro pojawia sie wiele ofert sprzedazy linkow z PR i wiele ofert podczas aukcji traci pr. Nie zdazylo to sie raz a sam zaobserwowalem juz conajmniej 5 takich zmian. Czy to mozliwe ze google lapie i kasuje pr? Czy raczej dziwny zbieg okolicznosci?

Powiem wiecej, G przeglada kazde wieksze forum ktore ma takie kategorie, nie wiem dlaczego niektorzy ludzie dalej oficjalnie sprzedaja linki dla PR. Sprobuj sprzedac link dla podniesienia page rank podajac nazwe domeny na ebay.com...tylko zyczyc powodzenia

To powiedzmy, że na własnej stronie nie mogę dać linka polecającego moją drugą stronę bo będzie "nietematyczny"?... Mam wrażenie, że google robi połowę rzeczy bez kontaktu z rzeczywistością...

Sprzedaz linkow dla traffic nie jest zabroniona przez G, ale trzeba to wyraznie okreslic no i link umieszczony w javascript albo w tagu nofollow .

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

google w żaden sposób tego nie weryfikuje i nie sprawdza nawet spam raporty w tej sprawie nic nie dają , a linki można wywieszać nie tematyczne też bez żadnych konsekwencji

masz szklana kule czy pracujesz w G że piszesz to co piszesz ... allegro to jedna z wielu opcji, którą (bedać guglem) bym się zaintersował dla samego poznania mechanizmu i nadzoru nad sztucznym podbijaniem pozycji ...

skoro Guglarz pojawił sie na PIO to czemu G nei mialoby się interesowac allegro ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred każdy medal ma dwie strony

załóżmy że Google kara za kupno linka

wówczas robimy tak:

zakładamy parę serwisów internetowych, na allegro wystawiamy aukcje sprzedaży linka i kolega (czyli my) kupuje te linki , następnie wywieszamy linki do konkurencji i wysyłamy spam raport o tym ze kupili linki na takich i takich portalach na tej i tej aukcji i pozbywamy się konkurencji z wyników

Marketing internetowy dla firm

załóżmy że Google kara za kupno linka
Cały wątek jest na temat sprzedaży nie kupna linków, nie wiem czy tylko dla mnie to jest różnica i to duża.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

załóżmy że Google kara za sprzedaż linka

wówczas robimy tak:

zakładamy parę serwisów internetowych, na allegro wystawiamy aukcje sprzedaży linka i kolega (czyli my) kupuje te linki , następnie wywieszamy linki do konkurencji i wysyłamy spam raport o tym ze kupili linki na takich i takich portalach na tej i tej aukcji i pozbywamy się konkurencji z wyników

ps. teraz bedzie poprawnie :)

Marketing internetowy dla firm

następnie wywieszamy linki do konkurencji i wysyłamy spam raport o tym ze kupili linki na takich i takich portalach na tej i tej aukcji i pozbywamy się konkurencji z wyników

ps. teraz bedzie poprawnie :)

Tak będzie poprawie :), ale Google nie kara za linki do naszej strony www czy to są kupowane czy z swli czy nie wiem skąd jeszcze tylko każe za to co jest na naszej stronie !!!

Tyle teorii, a praktyka ?? !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności