Skocz do zawartości

Podmiana tyutułu, opisu i kopi strony

nibox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przy sprawdzaniu site w Gugielu zauważyłem że ktoś podmienił mi tytuł, opis i kopie strony.

Dodatkowo zauważyłem, że adres strony jest zmieniony na www ( wcześniej był bez www )

Klikając w tytuł kieruje mnie na maja stronę natomiast na kopie wyświetla mi się kopia strony którą ktoś dopisał do tytułu i opisu.

Przy sprawdzaniu info:adresstrony.pl oraz przy wpisaniu samego adresstrony.pl tytuł i opis oraz adres strony jest bez www czyli wszystko wyświetla się ok. Kopia w tym wypadku tez jest ok

Proszę o jakieś rady co z tym zrobić

z góry dzięki za pomoc

Sorki z literówkę z tytułu tematu

• 2 tygodnie później...

Jeżeli chodzi o sprawę czy strona wyświetla się z www czy też bez, to kwestia Twoich ustawień a także tego w jakiej wersji masz więcej linków prowadzących do Twojej strony.

Co do zmienionego tytułu i opisu, to są 3 możliwości.

1. Ktoś Ci się kiedyś włamał i zmienił.

2. Sam je ostatnio zmieniałeś, a googiel nie zaimportował jeszcze dokładnie wszystkich danych.

3. Patrzysz nie na swoją stronę, a na jakiś wpis z katalogu czy bazę stron, ale to mało prawdopodobne ;)

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności