Skocz do zawartości

Pytanie

czarlsov

Rekomendowane odpowiedzi

to jeżeli raz dostałem bana to nie założe drugiego konta?

Zawsze możesz spróbowac założyc na dobrą ciocię.. ;)

// jak ty cytujesz??? ja tego nie napisałem.. :(

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zeskanowali Ci teczowke. Za kazadym razem gdy sie rejestrujesz Twoj monitor przesyla aktualny obraz do google i tam ja porownuja z obrazem zapisanym w bazie (tym zbanowanym). Sprobuj z zamknietymi oczami (najlepiej szeroko) lub posadz brata/siostre lub wspomniana wyzej ciocie (psa ani zolwia nie, poznaja).

Szlachetne Google

nikt sie nie dowie

jak anty-seo'ujesz

az zajaggerujesz.

Gratuluje humoru, usmiałem sie do łez. Jezeli jeszcz ktoś ma pisać takie pierdoły to niech idzie na inne forum. bo jeśli nie chcecie odpowiedzieć na moje pytanie, to jakoś przeżyje.

To nie pierdoły ale realia ...

Nowoczesna technologia z Usaj daje duże możliwości ... Tak wiec dolanczam sie do porady kolegi (patent potwierdzony naukowo) ...

Polecam zakładke : szukaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności