Skocz do zawartości

cpmprofit.com

Kuba93

Rekomendowane odpowiedzi

Od 11.06.2009 wynagrodzenie za 1000 odsłon będzie zależało głównie od umiejscowienia reklamy i konwersji. Na całej powierzchni realizowane będą kampanie CPM, CPC oraz CPA. Im więcej klików, leadów - tym wyższa stawka. Strony zostaną ponownie przejrzane, każda z nich zostanie ponownie przydzielona do odpowiedniej kategorii. Witryny podzielimy na 3 grupy : Lite, Standard, Premium. Im "wyższa" grupa tym więcej lepiej płatnych reklam. Dodamy również nowy format graficzny 160x600

A to wszystko jasne... ;)

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Moglbys podac link do strony na ktorej testujesz? Chcialbym zobaczyc jak wygladaja te bannery i czy odciagaja uwage od reszty strony. No i oczywiscie rozmieszczenie. Jezeli nie chcesz podawac adresu publicznie, to bardzo bym prosil na PW. Mam serwis 700uu dziennie i zastanawiam się czy nie podpiac go pod ten wlasnie system. Przy 10zl tragedii nie ma, szczegolnie jezeli chodzi o tematyke rozrywkowa.

Moglbys podac link do strony na ktorej testujesz? Chcialbym zobaczyc jak wygladaja te bannery i czy odciagaja uwage od reszty strony. No i oczywiscie rozmieszczenie. Jezeli nie chcesz podawac adresu publicznie, to bardzo bym prosil na PW. Mam serwis 700uu dziennie i zastanawiam się czy nie podpiac go pod ten wlasnie system. Przy 10zl tragedii nie ma, szczegolnie jezeli chodzi o tematyke rozrywkowa.

On mówi o zarobkach z 6 dni czyli wychodzi niecałe 2zł dziennie.

Ja używam i wychodzi średnio 230zł za 1.000.000 odsłon, ale z reklamą nisko na stronie. Ogólnie płacą tragicznie ale jest to dobra alternatywa jeśli akurat nie ma ciekawych reklamodawców. W przeciwnym razie nie polecam. :)

Najlepsze seriale tv w sieci

Ja używam i wychodzi średnio 230zł za 1.000.000 odsłon, ale z reklamą nisko na stronie. Ogólnie płacą tragicznie ale jest to dobra alternatywa jeśli akurat nie ma ciekawych reklamodawców. W przeciwnym razie nie polecam.

Ciekawe jaką masz tematykę strony bo ja przez 12 dni mam 768 000 zatwierdzonych odsłon i około 1000 klików 270167.1 punktów - zarobek 27zł

Przez miesiąc będzie to około 60-70zł

Jak by było tak jak piszesz to przez miesiąc spokojnie wyciągnę te 2mln. odsłon reklamy i nie było by tak źle

Katalog stron - PR4 30k BL

Lubisz czarny humor ?

Kobieca strona rozrywkowa

Te odsłony masz zapewne lepiej punktowane za dobrą stronę i dobre umiejscowienie reklamy.

Za 128072 punktów jest 12.81 PLN czyli wychodzi:

100 000 punktów = 10 PLN

10 000 punktów = 1PLN

A jeden lub dwa punkty to zwykle jedna odsłona zależy od tego, co podałem na początku.

Dla stron z dużym ruchem np. fora jest to dobry sposób na zarobienie kasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności