Skocz do zawartości

New size

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

mialem to samo, myslalem ze scrolem powiekszylem ekran ;p

Też próbowałem scrollem powrócić do poprzedniego rozmiaru bo myślałem, że coś przestawiłem. Nowy rozmiar mi nie przeszkadza, tylko fakt, do starego się przyzwyczaiłem.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"widocznie ktoś uznał że w sytuacji gdy statystycznie rosną rozdzielczości używanych ekranów to co wcześniej było na miarę stało stało się zbyt małe i należy powiększyć"

odpowiedź jak najbardziej trafiona co do tematu ;] widać to nawet po statystykach w google.pl że wielkość rozmiarów monitorów u użytkowników się zwiększa ;] a google na pewno korzystać z analizy rynku by tworzyć strony tak by odpowiadały jak największej liczbie użytkowników ;]

strach pomyśleć co będzie jak...

Raczej strach pomysleć co znowu bedzie sie dzialo tu na forum! :)

Takiego niusa to może nawet w TV w wiadomościach puszczą. "Google zmieniło rozmiar czcionki o jeden punkt !" :)

ps

Ja to bym wolał aby zajeli się błedami na stronie:

Od ponad roku cały czas na głownej stronie google mam jakieś bęłdy w JS.

Pewne czesci górnego menu sa dla mnie nie dostępne (dokładnie: "wiecej")

A najbardziej to podobaja mi się ich wytyczne dla webmasterów w porównaniu z wiodącą stroną googla ktorej konstrukcja (z wynikami wyszukiwania) wygląda jakos tak:

<!doctype html>

<head>

<script>.....</script>

</head>

<body>

<div>.....</div>

<script>.....</script>

.

Po prostu zwietrzyli target w postaci starszych osób, których jak by nie było przybywa i będzie przybywało..

..a swoją drogą:

1252709163bya86.jpg

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności