Skocz do zawartości

Jakie płace za granicą - arty seo ?

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

30 złoty za arta i wiecej niezle ;)

Na Zachodzie jest zupełnie inna mentalność - pisaniem artykułów nie zajmują się gimnazjaliści, bezsensownie lejąc wodę, lecz eksperci z danej branży, którzy piszą prawdziwe artykuły na wysokim poziomie merytorycznym. Toteż taka cena jest atrakcyjna.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

nie wierze, że ktoś nie będący gimnazjalistom pisze teksty po 1 zł

Hehe... po złotówce nie słyszałem, żeby ktoś pisał, ale po dwa już można przebierać w ofertach ;)

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Pisze teksty po 2k znaków po 6 zł , jestem gimnazjalistą. Co teraz powiesz?

Tak jak wielu :). Niektórzy gimnazjaliści także zachowują pewne elementy przyzwoitości i szacunku dla własnej pracy.

A propo tematu. Co prawda z gimnazjum już wyszedłem, ale faktycznie nie wyobrażam sobie, by jeszcze 3 miesiące temu pisać teksty po 1zł, czy 2zł. 3zł to minimum i nie jest to cena za artykuł prasowy, tylko preclowy.

A propo tematu. Co prawda z gimnazjum już wyszedłem, ale faktycznie nie wyobrażam sobie, by jeszcze 3 miesiące temu pisać teksty po 1zł, czy 2zł. 3zł to minimum i nie jest to cena za artykuł prasowy, tylko preclowy.

Mnie zdarzyło się, że artykuł, który był na precla poszedł do.... portalu naukowego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności