Skocz do zawartości

Google.pl wdrożyło silnik caffeine

Dominik23

Rekomendowane odpowiedzi

Dominik sie zagalopował, opcja "polepszania usług" to nie jest zaden wyznacznik wprowadzenia nowego algo

O ile dobrze pamiętam to link w stopce "Nie podoba Ci się? Pomóż nam ulepszyć tę usługę!" pojawił się dopiero jako dodatkowy element w silniku caffeine i jako taki jest charakterystycznym elementem nowego silnika. Co prawda trudno mi mówić o różnicach wynikach, bo po zalogowaniu działa personalizacja wyników. Ale jak widać chociażby po tej nowej zmianie, wszystko idzie ku nowemu.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Moja wypowiedź opiewa się bardzo dobrze na temat nowego silnika, wzrost pozycji we wszystkich frazach. Skoki nawet do top10 z top50 na frazy który nie pozycjonowałem. Siła domeny o wiele wiele większa, liczba unikalnych o 40-50%. Takie wzrosty zauważyłem na 3 swoich stronach które są widoczne w google.pl, być może google doceni ręczne i systematyczne pozycjonowanie.

STOP SPAMEROM ;) STOP SWL ;) STOP SZTUCZNYM ZAPLECZOM ;]

Dla niezalogowanych nie widzę wdrożenia nowego silnika w google.pl - wszystko po staremu, chociaż wstępnie jakby tak uruchomili to co jest pod https://www2.sandbox.google.com/ to same + w pozycjach...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności