Skocz do zawartości

blog.webdesign.info.pl - zapraszam

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką małą sugestię - czy nie planujesz dodania wyszukiwarki do bloga? Pomaga po jakimś czasie sprawdzić czy dany art jest w blogu. Wprawdzie można to zrobić z panelu admina, ale to dłużej trwa.

Czytałem Twojego posta już wcześniej i uważam to za dobry pomysł ale niestety wcześniej nie miałem ani czasu ani głowy żeby sie tym zająć (sprawy osobiste)

ale jak przysłowie mówi " co się odwlecze to nie uciecze " tak więc szukajka dodana do sidebar'u po lewej

Korzystając z okazji przypominam ze wszystkim spamerom powielającym dziesiątki razy te same treści od razu usuwam konta ;)

• 1 miesiąc temu...
Moderujesz jeszcze czy już dałeś sobie spokój?

Oczywiście że moderuje ( nawet w obecnej chwili :D ) - dlaczego miał bym sobie dać spokój ?

Była co prawda przerwa dłuższa niż tydzień ale wiesz w życiu różnie bywa ( praca i inne aspekty ) jednakże myślę że jeśli ktoś napisał wartościowy unikalny tekst to woli poczekać by był opublikowany wśród unikalnej treści na zadbanym blogu z którego nie zniknie po miesiącu czy dwóch.

Staram się moderować dość skrupulatnie dlatego też może to trochę dłużej trwa ( wiadomo że nie ma 100 % sposobu na odfiltrowanie spamu ale czym więcej tym lepiej ).

Dzięki praktykowaniu usuwania wszystkich kont które próbują dodać treści powielane, bez logiki itp. - zauważyłem pozytywny wzrost procentowy artykułów które nadają sie do publikacji np dziś na 9 tekstów zgłoszonych do moderacji opublikowałem 4 co w porównaniu z tym co było wcześniej ( 2 na 10 ) jest małym sukcesem:)

Reasumując jeśli ktoś czeka dłużej niż tydzień na publikacje swojego tekstu to nie ma się czym martwić jeśli treść jest unikalna i zgodna z przyjętymi zasadami na pewno się doczeka aczkolwiek staram się jak mogę ;)

Uwaga zmiany:

blog został dodatkowo zabezpieczony przed spamem ( bardzo dobry pomysł zapożyczony od ober88'a )

myślę że nie trzeba tu nic wyjaśniać. Aktualne zaproszenie można znaleźć zawsze tu.

Zastanawiam się też nad usunięciem z bazy wszystkich kont które posiadają zero jakichkolwiek artykułów czy też szkiców gdyż większość z nich naprodukowały boty ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności