Skocz do zawartości

Jaki serwer na portfolio ?

transseo

Rekomendowane odpowiedzi

arek_inc

nie wiem czy zauważyłeś, ale topić który tutaj przytaczasz to jeden wielki śmietnik. Pozwoliliśmy zrobić tam offtopic, a teraz każdy wykorzystuje to na naszą niekorzyść. Na dodatek jest to temat mieszany ktory dotyczy dedykow/VPSów oraz shared hostingu. Kolejną sprawą jest fakt, że dużo naszych klientów ma konto na wht co skutkuje tym iż nasza minutowa przerwa jest szybciej zauważona niż godzinna awaria u innego dostawcy.

Pozdrawiam

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

Dogadaj się z jakimś znajomym, który ma dedyka, czy jakieś większe konto typu shared, żeby Ci hostował tę stronkę za browarka czy dwa. Szkoda kupować serwer tylko i wyłącznie pod portfolio.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

arek_inc

nie wiem czy zauważyłeś, ale topić który tutaj przytaczasz to jeden wielki śmietnik

Ale przecież ja nikogo nie podsumowuję :) Tylko podałem link, każdy wyciągnie sobie wnioski jakie będzie chciał.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Jeśli nie masz serwisu kalibru nasza klasa, to wszystkie w/w serwery - konta hostingowe i wieleeee innych się nadają...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności