Skocz do zawartości

www.BetaTester.pl

Platonow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wejdźcie tu i oceńcie. ;) Co sądzicie o tej stronie? Dopiero zaczynam przygodę z porządnym tworzeniem stron.

Jakby ktoś chciał mi pomóc, albo się zarejestrować to zapraszam! :)

bannerprostyobrys.gif

Opis strony:

Jest to pierwsza polska strona zrzeszająca testerów gier i innych aplikacji.

Strona powstała, aby wspomagać twórców gier, a także użytkowników,

aby mogli czynnie uczestniczyć w świecie produkcji gier, programów i wielu innych!

Masz już dość szukania beta testów na które mógłbyś się zapisać? Dołącz do nas!

trzy.png

w/g mojego skromnego zdania to:

1. Za duże logo - mam kilka toolbarów pod FF i neistety rozdzielczość 1024 na ileś tam - no i nie widze za wiele poza wielkim logo.

2. Kolorystyka wiadome - nie można sie doczepić bo to kwestia gustu - no poza tym że, zamiast skupić się na tym co "przynosci" ta strona to skupiam się na tych boksach po lewej i prawej...

3. Tematyka strony - ciekawa!

4. Dodał bym może taki boks z linkami do ostatnich tematów albo ostatnich wypowiedzi...

5. Po co kalendarz? To blog czy forum?

6. Nie jestem pewny czy dział download jest dobrym rozwiązaniem - raczej nikt tu nie będzie przeszukiwać zasobów no chyba że zamieścisz jakiś niszowy soft...

To takie moje uwagi na pierwszy rzut oka

..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności