Skocz do zawartości

Filtr na wszystkie frazy?

marcon13

Rekomendowane odpowiedzi

udzieli mi ktoś odpowiedzi? Strona pod keywordami wyleciała chyba wogóle z google

Zgadzam się z CzarnyWEOL, stopka słabo wygląda :) Polecam post na ten temat na polskim Google blogu ;)

Pytania odnośnie konkretnych stron zadawaj proszę na PiO lub na Forum dla Webmasterów :)

• 3 tygodnie później...

Sytuacja się znowu powtórzyła, tym razem byłem w top10, a teraz wyleciałem gdzieś daleko poza moje staty seo-stat:( Raczej nie straciłem żadnych wartościowych linków, wiem że wahania są normalne, ale takie wylotki?

Interesując się SEO i tworzeniem stron, na pewno zainteresuje Cię też zarabianie przez internet

może jesteś fanem samochodów, motocykli, rajdów? Z niecierpliwością czekasz na powrót Roberta do F1? Zajrzyj na sporty motorowe

marcon13 nie wyciągasz wniosków z odpowiedzi innych - twoja stopka łamie wytyczne Google, to już jest podstawą dla filtra. Powinieneś się tego po prostu pozbyć. Nie wiem czy to swl jakiś ze stałymi linkami, czy ręcznie wstawione, w każdym razie między linkami wewnętrznymi są tam bezsensowne dla użytkownika, nietematyczne linki - całkowicie zamieszczone pod roboty.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Tylko jeśli usunę, stracę ok. 800 linków z SWL i nie wiem skąd wtedy wezmę linki na moją stronę..

Interesując się SEO i tworzeniem stron, na pewno zainteresuje Cię też zarabianie przez internet

może jesteś fanem samochodów, motocykli, rajdów? Z niecierpliwością czekasz na powrót Roberta do F1? Zajrzyj na sporty motorowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności