Skocz do zawartości

Czy mógłby ktoś sprawdzić?

Mev

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam do Was dwie prośby:

1. Czy mógłby mi ktoś z bardziej doświadczonych osób sprawdzić meta w serwisie https://kompz.org ? Wczoraj je przerobiłem żeby, wyglądały tak jak teraz, ale nie jestem pewien co do ich skuteczności.

2. Wg. Was pod jakim tekstem powininenem się wymieniać z innymi linkami ? Tj. teraz jest pod Kompz.org, ale nie wiem na co to zmienić, a wiem że samo Kompz.org jest mało skuteczne.

Z góry dzięki!

Pozdrawiam,

Hubert

Witam - ja chcialem na wstepie podkreslic, ze poki co tez jestem laikiem w tych sprawach.

Ale jako gosc Twoje witryny, jako czlowik zupelnie z zewnatrz to .... niewiem o czym ona jest tak naprawde. Bo troche tu widze informacji o sprzecie, troche o grach, troche o sieciach, ale tak naprawde to niewiadomo o co chodzi :/

I jesli strona generalnie jest o komputerach - to czemu tego slowa i wszystkich jego odmian niema w meta ?

W Title powinienes zamiescic raczej glowna fraze, na jaka nastawiasz sie wypozycjonowac strone, czyli napewno nie kompz.org, bo tego ci nikt w wyszukiwarce nie wpisuje. Ja bym to zrobil tak: postaw sie po stronie czlowieka ktory szuka informacji o komputerach - co bys wpisal w wyszukiwarce? - ja komputery, lub software, lub hardware.

I jeszcze raz mowie - ja tez sie dopiero ucze - sporo czytam tego forum i to z niego wlasnie wywnioskowalem - ale prosze mnie poprawic jesli sie myle.

Pozdrawiam

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności