Skocz do zawartości

Strona księgarni internetowej

akselb3

Rekomendowane odpowiedzi

Sklep stworzony przez firmę Compact-Code.

Jednak prosiłbym o cenne rady co powinienem zmienić, co dodać, czego brakuje, co przeszkadza w przeglądaniu / szukaniu książek. Co jest plusem a co minusem :)

www.emicron.pl

Pozdrawiam!

EDIT:

Chwilowo serwer przestał działać

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@ppo6lhlqzgm9.az.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

multikonto, recydywa

Ja to bym do oceny dał sklep, który jest gotowy ... żaden link nie działa ... tzn. może któryś działa, nie mam czasu wszystkich sprawdzać :)

Na obecną chwilę trudno to nawet sklepem nazwać ... graficznie standardowo ... funkcjonalności nie ma co oceniać B)

Pozdrawiam :)

Nie był to problem serwera lecz zaplecza które zrobiło trochę zamętu.

Już wszystko działa

EDIT:

Nie chodzi mi o ocenę strony ponieważ jest to gotowy skrypt firmy Compact-Code. Chodzi mi o cenne rady co zrobić, żeby było jeszcze bardziej przejżyście i bardziej dostosowane wszystko do potrzeb klienta.

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności