Skocz do zawartości

'Zgloszenie nie spełnia na szych kryteriów' co to w ogóle znaczy?

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, borykam się z takim problemem.

Od tygodnia bez skutecznie chcę założyć konto adsense dla bloga, ciągle natomiast, w odpowiedzi dostaje informację, że:

Dziękujemy za zainteresowanie programem Google AdSense. Nasi specjaliści sprawdzili zgłoszenie i stwierdzili, że nie spełnia ono naszych kryteriów. Z tego powodu nie możemy przyjąć go do programu.

Przeczytałem regulamin i nie znalazłem niczego co by dyskwalifikowało tą stronę. No chyba, że takim czynnikiem jest ruch na stronie? mam obecnie średnio ok 150 uu odwiedzin dziennie, jednak były takie 3 dni gdy przez pewien artykuł uderzyłem nawet do 20,000.

Czy ktoś mi pomoże to wyjaśnić?

naughty.gif

7 wpisów + średnio ok 2x7 tagów + 9 kategorii + 2 strony "główne" + 3 inne strony, daje nam ok 35 stron.

Wiadomo, że z czasem będzie tego znacznie więcej bo nie jest to blog widmo.

A zdarza się, że reklamy google są nawet na jedno stronicowych stronach, więc? Więc, mam mieć ile tych stron, żeby było ok?

naughty.gif

'BlackHat' odpowiedz sobie pytanie , kto chciałby się reklamować na Twojej stronie ? jaka to tematyka ? , jeżeli bedziesz miał blog o bankowości , kredytach czy turystyce raczej nie widzie problemów a tak to sam pomyśl do jakiej kategorii go przypiszą ?

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności