Skocz do zawartości

fload.pl

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Witamy!

Informujemy, że z dniem 1 listopada następuje zmiana związana z przeprowadzaniem wypłat w programie partnerskim Fload.pl.

Wypłaty w programie partnerskim będą realizowane po pełnym miesiącu rozliczeniowym. Wypłaty zostaną zrealizowane w przeciągu 14 dni od cyklu rozliczeniowego. Pierwszy, miesięczny cykl rozliczeniowy rozpoczyna się wraz z początkiem listopada.

Niestety byliśmy zmuszeni wprowadzić powyższą zmianę z uwagi na bardzo duże liczby wypłat oraz prośby uczestników programu partnerskiego dotyczące wprowadzenia comiesięcznych, lecz terminowych wypłat. Mamy nadzieję, że powyższa zmiana wpłynie pozytywnie na opinię dotyczącą programu partnerskiego Fload.pl oraz rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące domniemanej niewypłacalności naszej firmy.

Wszelkie wypłaty zrealizowane przed 1 listopada dotrą do uczestników programu z opóźnieniem – za co bardzo przepraszamy.

Z poważaniem:

Administracja Fload.pl

marketing@fload.pl

no zobaczymy...

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
i jak zmienilo sie cos od czasu tej nowej zmiany?? wyplacaja wam??

Witam,

też miałem z nimi przeprawę, czekałem na kasę kilka miesięcy, póki co wypłacili mi połowę.

Z nowym floadem jest już ok. kasa przyszła zaraz po majówce.

z tego co wiem zmienił sie właściciel i już nie tną w chu.....a.

Napisałem do nich w sprawie mojego starego konta, odpisali ze stary właściciel ma wypłacić zaległości do polowy maja.

I co najważniejsze wreszcie jest z nimi jakis kontakt :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności