Skocz do zawartości

usunieta strona z google!

AluStar

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Jescze raz ja. Strona ponownie została usunięta i nie reaguje na typowe dla niej frazy. przypomne adres: www.felgus.com.pl Czy może to być spowodowane zmianą szaty graficznej strony i przebudową? Wszystkie meta zostały.

A może te keywordsy na dole usunąć? Chociaż widziałem nie na jednej stronie takie są. Proszę o pomoc. Dziś ponownie dodałem adres do ADDurl.

Jescze raz ja. Strona ponownie została usunięta i nie reaguje na typowe dla niej frazy. przypomne adres: www.felgus.com.pl Czy może to być spowodowane zmianą szaty graficznej strony i przebudową? Wszystkie meta zostały.

A może te keywordsy na dole usunąć? Chociaż widziałem nie na jednej stronie takie są. Proszę o pomoc. Dziś ponownie dodałem adres do ADDurl.

Ponawiam temat, bo troche ważne to dla mnie. Niech mi ktoś odpowie tylko czy te tagi mogą być na stronie czy nie, bo już sam nie wiem.

strona byla niedostepna

https://209.85.129.132/search?q=cache%3Ahtt....felgus.com.pl/

wiec wyleciala, co do tekstu na dole dla mnie jest to naciagane, to nie sa tagi tylko proba umieszczenia tekstu, ktorego tam byc nie powinno bo w niczym nie pomaga przecietnemu zjadaczowi chleba aczkolwiek problem tkwi raczej w niedostepnosci strony

i szczerze mowiac nie rozumie dlaczego nie wykorzystasz tych slow kluczowych, ktore usilnie ladujesz na dol do stworzenia jakiegos fajnego tekstu, ktory moze tylko przyciagnac klientow? masz tam naprawde malo tresci a bez wiekszych problemow mozesz zmontowac cos ciekawego i dodac do tego co juz jest

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Co do treści to nie będę nic zmieniał. Tak ma być i już. Jedynie mogę usunąć te słowa, jeżeli trzeba(dalej nie uzyskałem odpowiedzi czy jest to dozwolone czy zabronione). Ale dzięki za odpowiedź w sprawie niedostępności, szczerze to nie mam pojęcia czemu była niedostępna. Ale nie ważne, wczoraj zgłosiłem ponownie, powinna się pojawić niedługo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności