Skocz do zawartości

Linkowanie, podlinkowanie i częstotliwość

szyszy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Mam takie pytanie. Nie jestem pozycjonerem ale mam swoje dwie strony i jakoś udało mi się je dość wysoko zanieść w googlach, chociaż ostatnio to juz sam nie wiem. Kiedys wystarczyło dodawać do katalogów i było ok. Teraz sytuacja sie zmieniła sa presele itd. Jedna ze stron które mam była x lat w pierwszej dziesiątce, ale zaparkowałem domenę i ziuuuu na sam koniec. Nie poddałem się i przez jakiś miesiąc dodawałem ambitnie linki (nawet podlinowywałem czego dotychczas byłem przeciwnikiem) po prostu zależało mi na odzyskaniu pozycji. Po tym miesiącu nic się nie zmieniło, google raczej wyszukiwało wpisy o stronie niż samą stronę, więc machnałem reką stwierdzając że się nie znam i odpuściłem temat. Ale po paru miesiącach z ciekawości wpisałem frazę i to był szok - 3 miejsce! rewelacja pomyślałem i na fali entuzjazmu pododawałem jeszcze jakieś 20 linków żeby umocnić swoją pozycję, oczywiście podlinkowywując wpisy na swojej stronie. I wszystko byłoby okej ale po dwóch tygodniach znów strona wyleciała dalej, wysoko jeszcze (ale jednak poza pierwszą 10) są strony nie pozycjonowane. Wiem że google nie wyindeksował strony. Tu powstaje pytanie czy powinienem w ogóle zaczynać dodawać linki po tym czasie jak przestałem? No a teraz powinienem nadal dodawać? Kompletnie zgłupiałem. A jesli podlinkowywać to bezpośrednio wpisy czy same katalogi, preselle?

Pomóżcie bo łapy opadają.... Druga strona jest stroną nową, więc to inna bajka, ale chciałbym wiedziec tak na przyszłość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności