Skocz do zawartości

Mam kilkaset domen i...

krzys2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No tak, tylko mam wartościowe domeny i nie chcę ich stracić.

Tak jak napisałem wcześniej, około 100 stron będę miał już zagospodarowanych. Pozostaje jeszcze około 200 i pytanie, czy takie jednostronicowe zawierające taką treść:

1. Domena: jakaśdomena.pl jest na sprzedaż

2. Na domenie: jakaśdomena.pl możesz postawiś serwis o tematyce...

3. Zapraszamy do odwiedzenia naszych stron:

a) jakaśstrona1.pl - strona jest o tym i o tym (w treści będą słowa kluczowe podlinkowane)

:jezyk1: jakaśstrona2.pl - strona jest o tym i o tym (w treści będą słowa kluczowe podlinkowane)

c) ....

d) ....

e) ....

4. Jeśli jesteś zainteresowany zakupem domeny, skontaktuj się z nami:

e-mail:....

tel. ....

Pamiętaj. Podaj do siebie adres, tel. i oferowaną kwotę.

Oczywiście będą spreparowane odpowiednio metatagi.

No i dojdzie katalogowanie, preslowanie na słowa kluczowe.

Co myślicie o takim pomyśle??? Wszystko by było zrobione według jednego schematu.

Pomysl zupelnie do niczego, marnotrawstwo domen. Takim sposobem je wszystkie zafiltrujesz. Nie tworzy sie jednostronicowych witryn bez podstron, bez tresci i samymi linkami.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

....

Mam takich stron chyba z 50 od kilku lat i filktra żadna nie dostała.

chyba coś jest nie halo, coś tu kręcisz

skoro juz masz takich 50 co po co pytasz nas o to czy zrobić kolejne ?

Pytam dlatego, bo mam nadzieję że są tu osoby które coś mogą w tej kwestii doradzić.

tak czytam czytam i wnioskuje, że sam wiesz najlepiej co zrobić, a jak ludzie Ci doradzają to się z nimi przekomarzasz.

Fakt, mam parę stronek które sam pozycjonuję. A co do przekomarzania, to znasz się na pozycjonowaniu i sam widzisz czasami jakie bzdury ludzie wypisują.

Kilka lat temu zleciłem wypozycjonowanie jednej strony dla "PROFESJONALISTY". Nie miałem pojecia o pozycjonowaniu. Nie było efektów, zapytałem co zrobił. Odpowiedź była prosta: katalogowanie i dodanie strony do Dmoza. Stwierdził, że zawsze to działało, a strona ma filtra i to juz nie jego wina. Oczywiście żadnego filtra nie było.

Od tej pory uważam na to co ludzie doradzają, bo często powielają to co inni napisali, albo dla własnych korzyści.

..

Pytam dlatego, bo mam nadzieję że są tu osoby które coś mogą w tej kwestii doradzić.

...

Proszę bardzo,

masz takie możliwości

-postawienie precla

-postawienie katalogu

-postawienie czytnika RSS

-postawienie takiego (na marginesie dobrego) skryptu tematycznego https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=78241

-postawienie takiej wizytówki https://www.sis.org.pl/

zrób wszystko po troszeczkę

Marketing internetowy dla firm

Kilka lat temu zleciłem wypozycjonowanie jednej strony dla "PROFESJONALISTY". Nie miałem pojecia o pozycjonowaniu. Nie było efektów, zapytałem co zrobił. Odpowiedź była prosta: katalogowanie i dodanie strony do Dmoza. Stwierdził, że zawsze to działało, a strona ma filtra i to juz nie jego wina. Oczywiście żadnego filtra nie było.

To, że ktoś dodał do katalogów i nie zadziałało nie oznacza, iż jest to regułą. Może pojechał jedynie adderem, bo i takie oferty na "pozycjonowanie" się trafiają.

Katalogi są skryptem jak każdy inny i można z nich na prawdę dużo wyciągnąć.

Kilka/kilkanaście domen możesz dołączyć do SyropLive.

Witam,

mam kilkaset domen i w tej chwili są to domeny albo z przekierowaniem na jakąś stronę, albo po prostu zawieszone w nicości. Zastanawiam się nad tym, aby pod każdą z nich (mają one PR0, PR1, PR2, PR3, PR4) podpiąć prostą stronę, może coś takiego jak https://maxroy.com, oczywiście na każdej z nich umieścił bym 5 linków prowadzących do moich stron z krótką informacją o stronach.

Domen jest sporo, bo około 300 więc postawienie ich na unikalnych IP by było kłopotliwe.

Proszę o komentarze i jakieś propozycje. Czy warto tym się zajmować?

sorry, ale po co komu kilkaset domen? sam mam setke i trudno jest mi zorganizowac czas na zagospodarowanie polowy z nich.24 godziny na dobe to zdecydowanie zamalo

Ale jak masz mozliwosc postawienia ich wszystkich,to dzialaj- dodaj troche contentu zgodnie z potrzebami, a za kilka lat samym wiekiem beda przedstawialy wartosciowego tematycznego linka wiec na zaplecze w sam raz.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

spoko niedługo w ovh będziecie musieli przedłużyć te domeny z zeszłorocznej promocji

i problem się sam rozwiąże :) mając 100 domen niestety ale trzeba postawić na ilość

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

spoko niedługo w ovh będziecie musieli przedłużyć te domeny z zeszłorocznej promocji

i problem się sam rozwiąże :rolleyes: mając 100 domen niestety ale trzeba postawić na ilość

u mnie dokladnie jak piszesz-spoko,

wiekszosc to globalne wiec promocje sa zbedne :)

a z polskich na szczescie juz sie prawie wyplukalem, a te ktore zostaly zarabiaja na siebie :P

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności