Skocz do zawartości

Nie ma mnie w 1000 googl

AMI

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przez pewien czas sam pozycjonowałem sobie stronę, precle, katalogi i nawet na frazę "fotografia ślubna" zacząłem być w pierwszej 50 tce ale ostatnio nagle nie mogę się znależć w pierwszym 1000 googl.

www.mariuszlinkiewicz.pl

Pagerank :2

Alexa Rank :14,373,310

Katalog DMOZ :Nie

Katalog Yahoo :Tak

Backlinks Google :4

Backlinks Yahoo :1,569

Backlinks AltaVista :327

Backlinks AlltheWeb :330

Ilość podstron :395

Wiek domeny :2 lata, 269 dni

Przez ostatnie pół roku nic nie robiłem i wiedziełem, że to zaskutkuje spadkiem ale aż tak dużym? Wiecie może o co chodzi?

Dziękuję i pozdrawiam,

AMI

Fotografia Ślubna | Reportaż | Moda : Fotografia Ślubna - Mariusz Linkiewicz.

Jeśli piszesz o stronie ze stopki to sam sprawdź.

Napisałem strone w tresci ( w stopce jest tylko strona ktora tylko linkuje do strony pozycjonowanej ).

Tych linków to nie za dużo masz jak na frazę fotografia ślubna.No i większość linków jest ze strony głównej i podstron tej samej www.Linkuj dalej różnicując anchory i powinien być efekt.A pół roku nic nie robienia to też sporo.

Ale dlaczego az tak spadlo? Ok zobaczy sie. Chodzi o to ze mialem bardzo duzo linkow w google webmaster z 1200 teraz nagle widzi 60 ( nie na tą frazę w ogole ). Dziwne.

Oki dzieki.

Fotografia Ślubna | Reportaż | Moda : Fotografia Ślubna - Mariusz Linkiewicz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności