Skocz do zawartości

Jakość czy ilość?

Pyciak

Rekomendowane odpowiedzi

AdamAGP: napisalem ze google nie odroznia czy napracowales sie nad jednym artykulem 2 godziny czy 15 minut, nie mowilem tutaj o tym by pisac Ala ma kota, kot mial ale, oboje mieli siebie i robic totalny smietnik..

Dla google niema roznicy czy na stronie o finansach napisales 10 artow pieknie porownujac rozne oferty, rankingi, opisujac doswiadczenia, przeprowadzajac badania czy napisales proste arty czym sa kredyty wlasnym jezykiem i do czego moga sie one nam przydac. Roznica jest taka, ze pierwsza strone wykonasz w 2 tygodnie, a druga w 2-3 godziny..

Nie mowie tu o kwesti z ktorej storny prawd. moglo by byc wiecej wejsc. Tylko kwestia czy robimy typowe zaplecze na srednim poziomie powiedzmy czy robimy inne, wartosciowe strony w ktore wkladamy mase pracy i tam beda umieszczane reklamy itd z czym i tak naprawde nie jest latwo :dirol: Natomiast takie super mega stronki to nie sa typowe zapleczowki :)

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mark: no to już jest rzeczywiście inna kwestia; myślałem, że masz na myśli śmietniska itp, bo a.k. użył określenia mielonka - to dla mnie tekst z mieszarki albo coś w tym rodzaju :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

tu tez oczywiscie mozna by powiedziec, a co to jest wysoka jakosc, a co srednia ? a czym jest smietnik.. :) bo jak mi czasem klient pokazuje jakie mu ktos precle przygotowal wysokiej jakosci to obaj myslimy omg, kazdy moze rozumiec cos pod innym katem :)

Wszystko zalezy czy robimy typowe zapleczowki, czy strony na ktorych bedziemy linkowac ale myslac rownoczesnie o tym aby one sie same rozwinely ;) Ja zalozylem sobie blog, ktory mial sluzyc jako zaplecze, a popracowalem nad nim i jest w top4 na fraze na ktora chcialem swoja inna strone pozycjonowac :D Temat ogolnie bardzo obszerny i dyskutowac mozna by bez konca ;)

Fajnie oczywiscie by bylo gdyby google bralo inaczej pod uwage strony z rankingami, porownaniami itd niz zwykle w miare sklepane zdania na dany temat no ale niestety tak nie jest i moze to i lepiej dla kumatych pozycjonerow :)

Zdecydowałem, że będę nadal pracował i dopieszczał te blogi, które teraz posiadam. Nie chcę przyczynić się do zamienienia Internetu w śmietnik, a jak to już ktoś powiedział- link linkowi nie równy.

Moim zdaniem to, kiedy Google zacznie odróżniać dobre strony od złych to tylko kwestia czasu. Już teraz udaje mu się skutecznie wyłapywać farmy linków czy śmietniki, a za parę tygodni/miesięcy to kto wie :D

• 4 miesiące temu...

Dzisiaj już trzecia osoba pyta o linki. A moja odpowiedź jest w ciąż tasama. Nie umieszczaj linkow byle jak, byle co i byle było. Zaczni szukać katalogów i preceli vip z pr minimum 4, a do 3 jak uznasz za popularne, to możesz mieć dodatkowy ruch.

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Co wy pleciecie, wszystko zależy od celu jaki ma być użyty i od wartości, jakości pozycjonowanej strony i trudności jej haseł.

Nie podałeś żadnych danych, chłopaki robią Tobie i przy okazji sobie pranie mózgu bo tak naprawdę mówią o czymś co nie ma do niczego odniesienia. A niestety w seo trzeba być konkretnym i działać na indywidualnych przykładach. Generalizowanie jest dobre dla początkujących.

Co chcesz z tymi blogami zrobić i co one mają pozycjonować?

Od takiego pytania powinniśmy zacząć.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności