Skocz do zawartości

Jakość czy ilość?

Pyciak

Rekomendowane odpowiedzi

zawsze się słyszało linki, linki, linki

a tera co :angry:

"Nie umieszczaj linkow byle jak, byle co i byle było. Zaczni szukać katalogów i preceli vip z pr minimum 4, a do 3"

Przeważnie piszą to osoby, które mają płatne katalogi :P

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

obok zmiennych wartosc/jakosc sa jeszcze zmienne czas i koszt podlinkowania...

nawet super wypas strona z artami za 500zl g nam da jak zabraknie nam srodkow na jej podlinkowanie (no chyba ze po miesiacu ktos naturalnie nas podlinkuje), i odwrotnie, dobrze podlikowana niskiej jakosci zapleczowka daje kopa

a na zakonczenie warto wspomniec ze nie liczy sie wartosc/jakosc lecz ogolny calosciowy bilans i efekt koncowy.

nic ci po codziennym sleczeniu przez godzine dziennie przez 2 miesiace jesli strona tylo drgnie i zyskasz 5% wiecej ruchu

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności